Lovisa Worge
Lovisa Worges budgettips blev snabbt ifrågasatt. - Foto: Instagram/lovisaworge. Bilden är ett montage.

Lovisa Worge hånas för sitt budgettips: "Hon vet kanske inte..."

Lovisa Worge är bra på mycket, men det här med budgettips är kanske inte hennes starkaste sida...


Lovisa Worge, 25, har snabbt blivit en starkt lysande stjärna på influencerhimlen. På Instagram har hon nästan 170 000 följare, och hon driver smycketmärket Ani tillsammans med parhästen Bianca Ingrosso, 27.

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso under en reklamplåtning för sitt smyckesmärke Ani. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket pengar har Lovisa Worge

Lovisa är lyckligt kär i sin pojkvän, norrmannen Gullek Nilsenmer om deras förhållande kan du läsa här.

Lovisa bor i en lägenhet i trendiga Vasastan som är värderad till 4 miljoner kronor. På Instagram visar Lovisa ofta upp glimtar från sin glamourösa vardag med en hel del shopping från modehus som Saint Laurent, Chanel, Balenciaga och Prada. 

Nyligen köpte Lovisa ett par läderstövlar från Chanel för 20 000 kronor, som hon visade upp på Instagram.

Men Lovisa Worge har minst sagt råd med sin exklusiva livsstil. Hennes bolag Lovisa Worge AB har tillgångar på 1,3 miljoner kronor.

Lovisa Worge tipsade om en budgetjacka 

Lovisa Worge har blivit känd för sin snygga klädstil och oklanderliga smak, så när hon hade en frågestund och en följare undrade om hon hade några tips på en budgetjacka till vintern så delade Lovisa med sig av ett förslag. En ulljacka från Arket för 1 750 kronor.

På Instagram uppmärksammade Bloggbevakning Lovisas tips. Till en skärmdump skrev Camilla Gervide, som driver Bloggbevakning: "Allt är relativt antar jag."

Reaktionerna lät inte vänta på sig, och snabbt följdes kommentarsfältet av skämt om det något världsfrånvända "budgetipset".

"Budgettips men endast för dom som får en julbonus av sin chef på 100 tusen", skrev en person och syftade då antagligen på den generösa bonusen Lovisa fick av Bianca Ingrosso förra året.

Andra reaktioner lyder:

"Undrar vad Lovisa Worge tänker att hennes följare jobbar med när hon tycker att Arket är budgetvänligt speciellt när hon själv haft bra mycket mindre pengar att röra sig med innan hon träffade Bianca"

"Själv tipsar jag om marknadsplats. Hittade en vit jacka mckinley, hur varm som helst för 200 kronor igår "

"Eller hur, budget-jacka? Inte med min lön"

"Svindyrt ju"

"Hon vet kanske inte vad budget betyder"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!