Carolina Gynning förlorade 1000 följare
Carolina Gynning förlorade 1000 följare efter sitt samarbete. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning förlorade 1 000 följare efter samarbetet: "Inte så populärt"

Med nästan en halv miljon följare på Instagram så är Carolina Gynning en maktfaktor att räkna med. Men hennes senaste samarbete föll inte i god jord hos följarna...


Carolina Gynning, 44, är en aktiv prick på Instagram. Där har hon nästan en halv miljon följare som med spänning får ta del av hennes glamourösa liv. 

Gynning är ständigt aktuell med sin konst som den senaste tiden har blivit rejält omdiskuterad. Detta då Gynning nu slagit in på en något ny konstnärlig bana och målar mer erotiska motiv. Något som har fått både följarna och Lulu Carter att reagera.

Utöver konsten så ser vi Gynning i Ruben Östlunds senaste film "Triangle of sadness", och tillsammans med Carina Berg, 45, så driver Gynning podden "Gynning & Berg – hittar sig själva". 

I det senaste avsnittet berättar Gynning att hon tidigare i veckan förlorade ett helt gäng följare efter ett samarbete hon hade gjort...

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Carolina Gynning förlorade 1 000 följare efter samarbetet med RFSU

På Instagram la Gynning ut en filmsnutt som var ett betalt samarbete med RFSU,

"Ni har väl inte missat att RFSU lanserat 12 stycken nya sexleksaker med tillhörande sensuella manualer?", skrev Gynning bland annat.

I kommentarsfältet under samarbetet var det inga följare som visade sitt missnöje genom att skriva något taskigt, men tydligen var reklamen för magstark för vissa av Gynnings fans.

Carina Berg och Carolina Gynning driver podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

– Vet du vad jag tappade igår? 1000 följare för att jag gjorde reklam för RFSU. Det var inte så populärt. Jag älskar ju RFSU, de arbetar ju för att liksom. De säljer alla möjliga apparater och allt möjligt. Vi ska till och med jobba med dom i podden. För pengarna som blir över delar de ut fakta och information om sexualitet. Det är ju svinbra, arbetet de ligger bakom, berättar Carolina Gynning i podden.

– Man följer ju inte dig för att du är en pryd liten kysk nunna, säger Carina Berg.

– Det gör ingenting, 1000 hit eller dit. Men jag menar att det är bara lite kul när man ser det så här, säger Gynning i podden.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!