Daniela Rathana om Tilde de Paula Eby
Daniela Rathana hade ett och annat att säga om Tilde de Paula Eby... - Foto: Erik Simander/TT Bild, Fredrik Sandberg/TT Bild. Bilden är ett montage.

Daniela Rathanas sexerkännande om Tilde de Paula: "Jättekåt"

Artisten Daniela Rathana är ingen blyg viol. I Emil Perssons "Fördomspodden" öppnar hon nu upp sig om både det ena och det andra, och en person som kommer upp i samtalet är Tilde de Paula Eby...


Artisten Daniela Rathana, 26, blev namnet på allas läppar efter sin medverkan i "Så mycket bättre" och sedan dess har hon synts i princip överallt, och tidigare i år kammade hon hem en Grammis i kategorin Årets pop.

Privat så är Daniela förlovad med musikern Mats Sandahlmer om deras förhållande och mycket mer om Danielas liv, det kan du läsa om här.

Daniela Rathana. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Daniela Rathana om tiden i "Så mycket bättre"

Danielas medverkan i "Så mycket bättre" blev extremt uppmärksammad då hon i en intervju med Café sa att inspelningen av TV4-programmet var "det värsta hon varit med om".

I en intervju med Kristoffer Triumfs podd "Värvet" så berättade Daniela Rathana även om sexism i "Så mycket bättre".

– Ibland så var det folk som sa grejer som för mig lät helt sjukt. Det var saker som inte var så politiskt korrekt, lite sexism och så, sa Daniela Rathana då.

Hon tog senare tillbaka sitt uttalande och menade att hon hade uttryckt sig klumpigt.

Att Daniela Rathana säger precis vad hon tycker står klart, och ordet bjussig kan onekligen användas med tanke på hennes insats som den senaste gästen i Emil Perssons "Fördomspodden".

I avsnittet berättar Daniela bland annat vad hon tycker om droger, att hon dricker alkohol varje dag och att hon vill ha sex med kulturprofilen Alex Schulman. Men det är inte det enda Daniela avslöjar.

Daniela Rathana var en av artisterna i årets "Så mycket bättre". Bildkälla: Karl Melander/TT Bild

Daniela Rathana om Tilde de Paula Eby: "Fan, det här borde jag inte säga..."

En fördom som Emil drar i podden är att kärleken Daniela Rathana känner för Tilde de Paula kommer från magen, och inte från hjärnan.
 
– Hahahaha, ja, verkligen. Och det kommer från könet, säger Daniela Rathana i podden.

Emil Persson frågar då Daniela om hon är kåt på Tilde.

– Ja, jätte. Men såklart. Kolla på henne. Mm. Fan det här borde inte jag säga. Det skrivs artiklar och…, svarar Daniela Rathana.

Tilde de Paula Eby. Bildkälla: Ali Lorestani/TT Bild


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!