Melina Criborn flydde till Åre när Bianca Ingrosso hade sin fest
Melina Criborn flydde till Åre när Bianca Ingrosso hade sin fest - Foto: Stella Pictures

Melina Criborns frånvaro på Biancas nyårsfest: "Jag flyr..."

Det var många välkända ansikten som florerade på Bianca Ingrossos pampiga nyårsfest. Ett som däremot inte gjorde det var Biancas vapendragare Melina Criborn...


På nyårsafton ställde Bianca Ingrosso till med en hejdundrande fest, för att fira in det nya året, och hennes 28:e år i livet. 

Gästlistan för festen var minst sagt exklusiv, det var allt från världsartister till fotbollsstjärnor.

Festen började med middag på restaurangen Laroy i Stockholm, innan sällskapet begav sig till Biancas 300 kvadratmeter stora lägenhet för att festa vidare. 

Melina Criborn flydde till Åre innan festen

En som inte slog klackarna i taket tillsammans med Bianca var en av hennes bästa vänner, Melina Criborn

Något som kan kännas lite underligt med tanke på deras nära relation. Bianca var brudtärna och, tillsammans med Benjamin Ingrosso, även toastmaster på Melina och Jacob "Nause" Criborns bröllop 2019. 

Men det hela hade en naturlig förklaring. Melina skulle nämligen upp till Åre för att bland annat stötta sin make som hade ett dj-gig uppe i skidorten under nyårshelgen. I sin podcast "Inga beiga morsor" berättar hon mer:

– Jag flyr ju då... Bianca ska ju ha världens fest på nyår. Då menar jag världens fest! 

Hon fortsätter: 

– Jag vill inte lämna bort barnen på nyår. Jag vill gärna vara med dem. Sen sover ju de ändå, men jag vill liksom, ja, nej, jag vill vara med dem i år. 

Planerna ska även ha varit spikade sedan innan Biancas fest kom på tal tillägger Melina. 

Melina Criborn har podd med Ellinor Löfgren

Tillsammans med influencern Ellinor Löfgren driver Melina podcasten "Inga beiga morsor" sedan mars 2022. Där de varje torsdag pratar om allt från vardagsproblem till perfekta Instagram-flöden, och vill belysa hur livet fortsätter trots att man får barn. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!