Margaux Dietz
Margaux Dietz - Foto: Stella Pictures/Jari Kantola och Christine Olsson/TT

Margaux Dietz i bråk med känd medieprofil

Margaux Dietz är igång igen efter en tumultartat start på året. Nu skapar hon kaos på sociala medier.


Margaux Dietz, 32, hade ett tufft avslut på året efter att den kritiserade videon publicerades på youtube. Dessutom så har det nya året varit minst sagt en utmaning för henne efter att bilderna när Margaux hade målat sig svart i ansiktet avslöjades på Nyheter24

Margaux har sedan dess tagit en paus på Youtube, Instagraminlägg och enbart lagt upp stories. Idag var första gången hon publicerade en video sedan dess. I videon svarar hon på frågor om den senaste skandalen och synen på framtiden. Hon tar upp bilderna som avslöjades och berättar att hon skäms.

– Jag skäms och får ångest när jag ser det, säger hon i videon. 

Margauxs tweet till medieprofilen

Tidigt imorse så lade Margaux ut en story på Instagram om att hon har skaffat twitter och har nu 85 följare efter dagens gång. Den första tweeten som kom från Margauxs mobil var en tweet riktad till en medieprofil, närmre bestämt chefredaktören Yasmine Winberg, 35, på tidningen Resumé. Efter att Margaux publicerade videon skrev chefredaktören en twittertråd om videon och Margauxs anklagelser mot traditionell media. 

Margauxs första tweet blev en reaktion på Yasmines tråd där hon frågar om chefredaktören är ett vanligt nättroll.

Margaux har inte tweetat något sen dess. Vi får se vad nästa tweet blir!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.