Stockholm

Frågan om CAIA som fick Bianca Ingrosso att blocka följaren: "Just saying..."

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso svarade på kritiken om CAIA Cosmetics. Foto: Stella Pictures, Tim Aro/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso la ut en reklam för CAIA Cosmetics på sin Instagram – och en följare reagerade direkt på en detalj...


Läs mer

Bianca Ingrosso, 28, grundade CAIA Cosmetics år 2018, och det har varit en succé sedan dess. Biancas skönhetsmärke började med smink, men har nu utökat sitt sortiment med allt från hudvård, parfymer och brun utan sol.

År 2020 sålde Bianca delar av CAIA – och blev 202 miljoner kronor rikare på kuppen. Produkterna hyllas ofta av kunderna, och säljer för det mesta slut på rekordtid.

Bianca Ingrossos CAIA Cosmetics går som tåget. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har Bianca Ingrosso över 1,3 miljoner följare och hon använder ofta sina sociala medier för att göra reklam för både CAIA och smyckesmärket ANI som hon driver med bästa vännen Lovisa Worge.

Bianca Ingrosso la ut annons om brun utan sol från CAIA

Tidigare i veckan släppte CAIA en ny serie brun utan sol-produkter, och på Instagram la Bianca ut ett betalt samarbete där hon berättade om sina favoriter från den nya serien.

"OMG!!!! Jag har väntat i över 2 år på den här dagen. Min favoritprodukt någonsin som ger mitt ansikte solbränna och glow utan att få finnar, och som ALDRIG sviker", skrev Bianca bland annat.

I kommentarsfältet var det en följare som reagerade på att Bianca ofta skrev att produkterna från CAIA är hennes favoriter.

"Varenda produkt ni släpper är ju din "forever favourite", blir inte särskilt förtroendegivande, just saying", skrev en följare.

En följare kritiserade Bianca Ingrosso i kommentarsfältet. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Bianca svarade då att det är för att hon bara skapar produkter som är hennes "forever favorites" och att hon längtat i flera år för att få släppa produkterna.

"Så man är ju självklart extremt exalterad över sina egna produkter man lägger ner hjärta och själ i. Att du inte känner samma för mina små älsklingsprodukter köper jag. Men ta inte ifrån min kärlek för dem är du snäll", skrev Bianca och avslutade med ett hjärta.

Bianca Ingrosso bemötte kritiken i sitt kommentarsfält. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

När personen sedan skulle gå in och skriva ett svar till Bianca så upptäckte hon att Bianca hade blockat henne, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.