Pernilla Wahlgren och Theo Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar nu vad hon och Theo Wahlgren bråkar om... - Foto: Stella Pictures, Kanal 5. Bilden är ett montage.

Pernilla Wahlgren avslöjar vad hon och Theo bråkar om: "Du måste skärpa dig"

Pernilla Wahlgren har sin son Theo Wahlgren boende hos sig varannan vecka, och livet som tonårsmamma är kanske inte alltid det enklaste...


Det var i april år 2002 som Pernilla Wahlgren och dataexperten Joachim Lennholm träffades på en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm. Tidningen Café hade arrangerat festen i Pernillas ära, detta då de  hade utnämnt henne till Sveriges sexigaste kvinna. Det sa genast klick mellan Pernilla och Joachim som snabbt blev ett par.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm på Café Opera år 2005. Han jobbade då som dataexpert hos polisen. Bildkälla: Mats Andersson/TT Bild

Den 21 mars 2007 föddes Pernilla och Joachims son Theodor Wahlgren. Genom åren har Theo synts i "Wahlgrens värld" där vi tittare har fått följa familjen Wahlgren-Ingrosso och deras upptåg. 

Men den senaste tiden har det var mindre och mindre av Theo i rutan. Och det har en helt naturlig förklaring. Till skillnad från syskonen Benjamin och Bianca Ingrosso så vill inte Theo vara i rampljuset på samma sätt.

– Det är för att han är inne i en period i livet, jag minns den perioden i livet, då man inte vill vara känd i skolan som ett kändisbarn. Man vill vara en egen person och skapa sin egen identitet, berättade Bianca i en vlogg i augusti 2021.

Pernilla berättade då att Theo inte heller vill synas i hennes blogg eller på Instagram.

Pernilla Wahlgren och sonen Theo på biopremiär år 2014. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren om sonen Theo Wahlgren: "Jag sa till honom..."

I sin podd "Wahlgren & Wistam" som Pernilla driver med bästa vännen Sofia Wistam, 56, så brukar duon avverka aktuella händelser och ge lyssnarna en inblick i deras vardagsliv med allt från snack om jobb till avslöjanden om deras respektive kärleksliv. 

Ett annat ämne som ofta kommer upp är såklart även familjeliv, och Sofia driver lite med Pernilla för att hon curlar sina barn så mycket.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Sofia säger att det är svårt att sätta gränser, och Pernilla berättar då om hur det går på den fronten i hennes hushåll.

– Jag sa faktiskt till Theo häromdagen, du måste börja skärpa dig. Hänga upp handdukarna och inte bara släppa dom på golvet i badrummet. Samma sak med kläderna i ditt rum. Lägg dom på stolen istället för att bara släppa dom på golvet, berättar Pernilla i sin podd.

Men det svar Pernilla fick från sin son var kanske inte det hon var beredd på.

– Då sa han "men asså det är så härligt hos pappa för han är så hård med mig och jag måste städa själv och han går aldrig ens i mitt rum. Till slut får han nog och säger "nu städar du ditt rum". Och då är det kaos, säger Pernilla. 

Hon imiterar sedan Theos röst och berättar att Theo då berättade hur det var när han kom hem till Pernilla. 

– Men jag vet att när jag kommer hem till dig så har du bäddat sängen, vikt ihop alla kläder, jag tycker det är så mysigt mamma, säger Pernilla Wahlgren i sin imitation av Theo och börjar gapskratta.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!