Carolina Gynning
Carolina Gynning berättar om sitt lyxköp. - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Henrik Montgomery/TT Bild. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning visar lyxköpet: "Den är löjligt dyr"

Carolina Gynning är god för flera miljoner – och hon ser till att unna sig allt från exklusiva underkläder till dyra klockor. I podden "Gynning & Berg – Hittar sig själva" så berättar Gynning om ett annat dyrt köp hon gjort, och som hon idag tycks ångra.


Carolina Gynning, 44, är en kvinna med dyra vanor. Det var inte länge sedan som Nyheter24 skrev om Carolina Gynnings lyxköp för 400 000 kronor – nämligen en Rolex.

Men Gynning vågar inte använda klockan då den var så dyr.

– Nu har jag den där Rolexen i ett bankfack för jag vågar inte ens ha på mig den, men den är ju bra för om vi kommer till en punkt där jag inte har några pengar kvar då kan jag ju sälja den och få massa pengar för den. Men jag tycker såna där köp är liksom…Vad fan gör man? Det är ju helt sjukt, sa Gynning i podden då.

Utöver en riktigt dyr klocka så har Carolina Gynning även en riktigt härlig kollektion av handväskor. Genom åren har vi sett henne på röda mattan med flera olika handväskor från det franska modehuset Chanel.

Carolina Gynning med klocka från Rolex och väska från Chanel. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan svensk kändis som är smått besatt av väskor från Chanel är Pernilla Wahlgrenhär kan du se hennes imponerande väsksamling.

Carolina Gynning köpte en väska för 40 000

Ett köp som Gynning verkar mindre nöjd med är dessvärre en väska från Louis Vuitton. I podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" så berättar Carolina att hon på gymmet fick ett smärre utbrott då hon inte kunde hitta bilnycklarna i sin handväska.

– Det här är Louis Vuitton. Det är lyx. Den är fruktansvärt dyr. Alltså fruktansvärt dyr. Löjligt dyr, säger Gynning, i podden.

Hon berättar att hon köpte väskan för några år sedan, men har haft den i garderoben då hon inte hittar ett "jävla piss" i den.

Carina Berg och Carolina Gynning. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Gynnings poddkollega Carina Berg tycker att Gynnings väska är "fruktansvärt snygg".

– Man tror ju att den ska vara nyckeln till glädje, säger Carina Berg.

Men Carolina berättar att så inte är fallet.

– Den här väskjäveln kostade ju ändå 40 000 eller något sånt. Jag blir besviken. Det känns inte rättvist. Den är nyckeln till en sån enorm stress, säger Gynning om sin väska.

På poddens Instagram visar Gynning och Berg upp innehållet i sina väskor, och då ser vi ser att väskan som Gynning är så missnöjd över är en Louis Vuitton av modellen Artsy MM tote bag.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!