Carolina Gynning
Carolina Gynning avslöjar nu ett av sina mest onödiga köp. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning avslöjar sitt lyxköp för 400 000: "Vågar inte ha på mig den"

Publicerades: 10 Jan, 15:57, Uppdaterades: 20 Feb, 07:43

– Jag komma kunna sitta på Sturehof och så kommer den kunna glänsa lite och så kommer alla tänka såhär "Oj, vad det går bra för Gynning", berättar Carolina Gynning om sitt SJUKT dyra köp.

Relaterat

Det är i podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" som Carina Berg, 45, och Carolina Gynning, 44, inleder 2023 med en riktig rivstart. 

I årets första avsnitt av den omåttligt populära podden så bjuder Carolina och Carina på en frågestund, där de passar på att svara på lyssnarnas frågor.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

En av frågorna handlar om vad som är tjejernas sämsta köp någonsin, och precis som andra riktigt rika svenska kändisar så tar sig Gynning gärna en shoppingrunda då och då.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Bianca Ingrosso brände nästan 80 000 kronor inne på Pradas flaggskeppsbutik i Stockholm. Steffo Törnquist är även han en man som då och då öppnar plånboken – särskilt om det handlar om pennor. Nymo-profilen har nämligen en faiblesse för sanslöst dyra pennor.

Carolina Gynning avslöjar köpet för 400 000

I podden så väljer Gynning att slutligen avslöja ett av sina lyxköp – och billigt var det inte.

– Ena dagen kan jag känna att jag verkligen måste ha en Rolex-klocka för 400 000 kronor. Det känns jätteviktigt för mig, säger Carolina med lite självironisk ton och fortsätter:

– Och så tänker jag såhär. Om jag bara har den klockan så kommer jag kunna sitta på Sturehof och så kommer den kunna glänsa lite och så kommer alla tänka såhär "Oj, vad det går bra för Gynning" eller nåt i den stilen. Riktigt patetiskt, säger Gynning.

Innan Gynning köpte Rolex-klockan så fantiserade hon om hur hon satt på Sturehof med klockan på handen. Då skulle folk tänka "Oj, vad bra det går för Gynning". Bildkälla: Stella Pictures.

Gynning resonerar sedan som så att hon nu när hon blivit äldre inte bryr sig lika mycket om att ha en Rolex. "Det är mycket coolare om man har en Swatch. Då är man mer laidback", tänker Gynning i podden.

På röda mattan-bilder har Gynning då och då synts med en Rolex-klocka på handleden. Men nu kommer den inte längre till användning.

– Nu har jag den där Rolexen i ett bankfack för jag vågar inte ens ha på mig den, men den är ju bra för om vi kommer till en punkt där jag inte har några pengar kvar då kan jag ju sälja den och få massa pengar för den. Men jag tycker såna där köp är liksom…Vad fan gör man? Det är ju helt sjukt, säger Gynning.

Carolina Gynning med sin Rolex. Bildkälla: Stella Pictures.
Carolina Gynning vågar inte längre använda sin Rolex. Bildkälla: Stella Pictures.
Carolina Gynnings Rolex förvaras nu i ett bankfack. Bildkälla: Stella Pictures.


Nyheter24 premium är unikt innehåll bara för dig som är prenumerant.

Senaste nytt

Skandalprofilen Dan Bilzerian gästar Stockholmskrog – ska festa med med svenska influencers

Anna Brolins avslöjande i direktsändning – försvinner från tv-rutan: "Ska tillbaka till..."

Anna Brolin är programledare för TV4:s "Efter fem" och i tisdagens sändning gjorde den uppskattade tv-profilen ett avslöjande.

Isländska scener för små för Björks turné

Björk uppmanar dagens tech-miljardärer att skapa förutsättningar för artister att turnera på ett miljövänligt sätt. Den isländska artisten, just nu i färd med att förbereda sin kommande Europaturné, ser framför sig en särskild festivalbåt som korsar oceaner utan att några flygningar behöver göras.

Carolina Gynning i chock efter Viktors prank: "Det värsta jag varit med om"

Att det skämtas friskt hemma hos Carolina Gynning och Viktor Philipson har nog inte kunnat undgå någon. Men ett av hans practical jokes mot Gynning gick kanske för långt...

Unga Klara tar sig an "Romeo och Julia"

1 timme sedan
Ungdomars explosiva kraft står i fokus när Unga Klara i Stockholm sätter upp William Shakespeares "Romeo och Julia" i höst. Huvudrollerna spelas av Myra Neander och Nina Rashid. För regin svarar Gustav Deinoff, en av teaterns två konstnärliga ledare, som med hjälp av Mari Carrascos koreografi och ny musik av Mikael Karlsson vill åstadkomma en föreställning som ska drabba högstadielever lika hårt som han själv en gång blev drabbad.

Bokmässan lyfter judiska författare

2 timmar sedan
I år präglar den judiska kulturen Bokmässan i Göteborg – med gäster som Joshua Cohen, Judy Batalion och Bernard-Henri Lévy. Nu vill mässansvariga Frida Edman också göra kulturpolitisk skillnad.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.