Carolina Gynning
Carolina Gynning avslöjar nu ett av sina mest onödiga köp. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carolina Gynning avslöjar sitt lyxköp för 400 000: "Vågar inte ha på mig den"

– Jag komma kunna sitta på Sturehof och så kommer den kunna glänsa lite och så kommer alla tänka såhär "Oj, vad det går bra för Gynning", berättar Carolina Gynning om sitt SJUKT dyra köp.


Det är i podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" som Carina Berg, 45, och Carolina Gynning, 44, inleder 2023 med en riktig rivstart. 

I årets första avsnitt av den omåttligt populära podden så bjuder Carolina och Carina på en frågestund, där de passar på att svara på lyssnarnas frågor.

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

En av frågorna handlar om vad som är tjejernas sämsta köp någonsin, och precis som andra riktigt rika svenska kändisar så tar sig Gynning gärna en shoppingrunda då och då.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Bianca Ingrosso brände nästan 80 000 kronor inne på Pradas flaggskeppsbutik i Stockholm. Steffo Törnquist är även han en man som då och då öppnar plånboken – särskilt om det handlar om pennor. Nymo-profilen har nämligen en faiblesse för sanslöst dyra pennor.

Carolina Gynning avslöjar köpet för 400 000

I podden så väljer Gynning att slutligen avslöja ett av sina lyxköp – och billigt var det inte.

– Ena dagen kan jag känna att jag verkligen måste ha en Rolex-klocka för 400 000 kronor. Det känns jätteviktigt för mig, säger Carolina med lite självironisk ton och fortsätter:

– Och så tänker jag såhär. Om jag bara har den klockan så kommer jag kunna sitta på Sturehof och så kommer den kunna glänsa lite och så kommer alla tänka såhär "Oj, vad det går bra för Gynning" eller nåt i den stilen. Riktigt patetiskt, säger Gynning.

Innan Gynning köpte Rolex-klockan så fantiserade hon om hur hon satt på Sturehof med klockan på handen. Då skulle folk tänka "Oj, vad bra det går för Gynning". Bildkälla: Stella Pictures.

Gynning resonerar sedan som så att hon nu när hon blivit äldre inte bryr sig lika mycket om att ha en Rolex. "Det är mycket coolare om man har en Swatch. Då är man mer laidback", tänker Gynning i podden.

På röda mattan-bilder har Gynning då och då synts med en Rolex-klocka på handleden. Men nu kommer den inte längre till användning.

– Nu har jag den där Rolexen i ett bankfack för jag vågar inte ens ha på mig den, men den är ju bra för om vi kommer till en punkt där jag inte har några pengar kvar då kan jag ju sälja den och få massa pengar för den. Men jag tycker såna där köp är liksom…Vad fan gör man? Det är ju helt sjukt, säger Gynning.

Carolina Gynning med sin Rolex. Bildkälla: Stella Pictures.
Carolina Gynning vågar inte längre använda sin Rolex. Bildkälla: Stella Pictures.
Carolina Gynnings Rolex förvaras nu i ett bankfack. Bildkälla: Stella Pictures.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/