Carolina Gynning
Carolina Gynning unnar sig riktigt dyra underkläder... - Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Så mycket kostar Carolina Gynnings underkläder: "Jag unnar mig"

Carolina Gynning är inte den som drar på sig en vanlig H&M-trosa. Hon är ett stort fan av ett av världens lyxigaste underklädesmärken. – Det är en sån grej som jag unnar mig, säger Gynning.


Det är i podden "Gynning & Berg – hittar sig själva" som Carolina Gynning, 44, och Carina Berg, 45, pratar om hur de håller gnistan vid liv i sina relationer. Carina är gift med fotbollsspelaren Erik Berg, 34, och Carolina Gynning är tillsammans med Viktor Philipson, 36.

Viktor Phillipson och Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Förutom att skicka flörtiga sms under dagen så har Carolina Gynning ett annat knep för att hålla lågan tänd – men gratis, det är det inte...

– Någonting jag verkligen brinner för, det är sexiga underkläder. Jag är en sån sucker för vackra, dyra, svindyra, sexiga underkläder. Det är en sån grej som jag unnar mig, verkligen, berättar Carolina i podden.

Carolina har onekligen råd att shoppa lyxiga underkläder – tidigare har Nyheter24 skrivit om Carolina Gynnings enorma förmögenhet. Det kan du läsa mer om här.

Carolina Gynning shoppar underkläder från spanska märket Andrés Sardá

– Det finns ett märke som heter Andrés Sardá som gör riktigt, riktigt sexiga...Det går upp lite i halsen och sen ner ett streck mellan brösten...Det flörtar lite med bondage. Det gillar jag, säger Carolina i podden.

Andrés Sardá är ett spanskt underklädesmärke som grundades av Andrés Sardá 1962, och det extremt exklusiva underkläderna säljs på en handfull butiker i Stockholm. 

Carolina Gynnings favoritmärke när det kommer till underkläder är ingen billig historia...Bildkälla: Stella Pictures.
Carolina Gynning shoppar gärna underkläder från spanska Andrés Sardá. Bildkälla: Stella Pictures.

Material som siden, spets och Swarowski-kristaller är vanligt förekommande när det kommer till underkläder från Carolina Gynnings favoritmärke Andrés Sarda.

Så, vad kostar underkläderna från Andrés Sardá? Ja, det är ju inga H&M-priser vi snackar om direkt...

Så mycket kostar underkläderna från Andrés Sardá

En stringtrosa i spets och med kristaller på kostar 1699 kronor. En matchande bh, även den i spets, går loss på 2 499 kronor. Vill man investera i en liknande body i stil med den som Gynning nämner i podden så får du räkna med minst 4 500 kronor.

Carolina berättar att hon har trosor som har en "skåra" i.

– Jag har också trosor som bara är trådar som går på sidan av skinkorna. Det är inte ens någonting i mitten. Det är en inramning, säger Carolina och fortsätter:

– Jag tycker att kvinnokroppen är det vackraste som finns. Alla typer av kvinnokroppar. Jag är helt besatt av alla typer av tuttar och magar och rumpor. Det är så gosigt med tjejer, säger Gynning i podden.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.