Åsa och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso engagerar ofta sina följare. - Foto: Stella Pictures, Claudio Bresciani/TT Bild. Bilden är ett montage.

Åsa Ingrosso i bråk om Bianca Ingrossos bild: "Gud så jag kan ruttna"

Med över en miljon följare så är Bianca Ingrosso minst sagt en kraft att räkna med. Och engagera följarna, det gör hon ofta...


Bianca Ingrosso, 28, har på kort tid blivit en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och influencerprofiler. Från att blogga och göra Wahlgrens värld till att bli ekonomiskt beroende före 30 är minst sagt en imponerande resa.

Idag är Bianca programledare för den egna talkshowen BIANCA på Kanal 5, och utöver det så är hon grundare av sminkföretaget Caia Cosmetics som hon fortfarande jobbar med. Tillsammans med bästa vännen Lovisa Worge så driver Bianca även smyckesbolaget Ani Jewels.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Som att det inte räckte så är Bianca dessutom aktiv på Instagram där hon dagligen uppdaterar sina 1,3 miljoner följare med glimtar från sitt glamourösa och fullspäckade liv.

Nya bilderna på Bianca Ingrossos rumpa chockar följarna: "Vad har du gjort?!"

Det var just på Instagram som Bianca nyligen delade med sig av en serie bilder från en uteservering i Stockholm. "After work", skrev Bianca till bilderna. Hon har hittills fått nästan 15 000 likes och en hel drös kommentarer.

Åsa Ingrosso till attack: "Gud så jag kan ruttna"

En följare kastade iväg en syrlig rad till Bianca, och skrev "Du har inte jobbat en dag i ditt liv ens" följt av en skrattande emoji. Bianca svarade snabbt på den hånfulla kommentaren med att skriva "Juste! Tack för påminnelsen".

Bianca Ingrossos kommentarsfält lockar då och då till sig en del surisar. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Även Biancas styvmamma Åsa Ingrosso, 47, gav sig då in i kommentarsfältet.

Åsa och Emilio Ingrosso har varit gifta i många år. Bildkälla: Stella Pictures.

"Gud så jag kan ruttna på helt världsfrånvända människor som du! Hon har fyra heltider och betalar mer skatt än du kommer göra under hela din livstid! Schas med dig avundsjuka människa. Bara schas!!", skrev Åsa upprört i Biancas kommentarsfält.

"Ojoj...hela italienska silverskedsmaffian är här", skrev personen som svar till Åsa då – men vi kan ju minst sagt säga att Åsa gick segrande ur det här... 

Åsa Ingrosso tog snabbt Bianca i försvar. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Tidigare har Nyheter24 skrivit om när Åsa Ingrosso och Pernilla Wahlgren rök ihop på Instagram. Det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!