Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos följare tror nu att hon har gjort en BBL. - Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nya bilden på Bianca Ingrossos rumpa chockar följarna: "Vad har du gjort?"

Bianca Ingrosso skapar nu kaos i kommentarsfältet där flera följare har hamnat i luven på varandra. Detta då är övertygade om att hon har gjort ett nytt skönhetsingrepp.


Med över 1,3 miljoner följare är Bianca Ingrosso, 28, en av Sveriges mest framstående influencers. Ekonomiskt oberoende blev hon när hon sålde en stor del av sina andelar i skönhetsmärket CAIA Cosmetics som hon grundade år 2018. 

Utöver att ha synts i flera säsonger av "Wahlgrens värld" så är Bianca nu en hyllad programledare för sin egna talkshow BIANCA som sänds på Kanal 5.

Bianca Ingrosso gör Botox på samma klinik där hon gör brösten. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild

Bianca Ingrosso berättade om sin bröstförstoring

På Youtube uppdaterar Bianca inte lika ofta längre, men då och då släpper hon en efterlängtad vlogg.

Det var just i en vlogg som Bianca i oktober år 2022 gick ut och bekräftade det som hennes fans hade misstänkt i flera månader. Hon hade gjort en bröstförstoring. 

Bianca valde att hålla ingreppet hemligt under en tid, och i vloggen öppnade hon upp om varför hon dels hade valt att operera brösten, men också om vad det var som gjorde att hon höll ingreppet hemligt.

Utöver bröstoperationen berättade Bianca även att hon gör Botox och fillers hos samma läkare som gjorde hennes bröst.

Innan Bianca berättade om ingreppet så var det hetsig stämning i hennes kommentarsfält, då flera följare hamnade i storbråk med varandra. Detta då en del menade att Bianca borde berätta om sitt ingrepp, medan andra fans poängterade att det faktiskt är hennes ensak.

Bianca Ingrosso före och efter sin bröstoperation. Bildkälla: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nya bilden på Bianca Ingrosso får fansen att undra: "BBL?"

På en bild som Bianca Ingrosso lagt ut på Instagram syns hon spatsera längst Rue des Fossés-Saint-Jacques i Paris. För den som har sett Netflix-serien "Emily in Paris" så är faktiskt en del scener filmade på just den gatan.

Bilden på Bianca i Paris är ett betalt samarbete med Gina Tricot, men i kommentarsfältet på Bianca Ingrossos Instagram var det inte kläderna som följarna tycktes lägga märka till.

Istället undrar följarna vad som har hänt med Bianca Ingrossos rumpa, och många är det som nu spekulerar om hon skulle ha gjort en så kallad BBL, eller brazilian butt lift som det heter.

Några reaktioner lyder:

"Vad har du gjort med din rumpa och dina ben???"

"BBL eller fillers i röven 100% ... hon kommer väl erkänna det längre fram.. precis som hon förneka bröst op och sen berätta sanningen tillslut... "

"Förstorat röven eller photoshop."  

Följarna tror att Bianca har gjort en BBL. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Bianca själv har inte svarat på följarnas spekulationer.

Det här är brazilian butt lift (BBL)

Det avancerade ingreppet BBL går ut på att injicera kroppseget fett i rumpan, och i Hollywood har stjärnor som Kylie Jenner och Kim Kardashian gjort operationen. 

Kim Kardashian, Kylie Jenner och Khloe Kardashian har alla gjort BBL. Bildkälla: Charles Sykes/Invision/AP/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ingreppet utförs under narkos, och kallas för "världens dödligaste skönhetsoperation", detta då 1 av 3 000 som gör operationen dör, något som The Guardian har rapporterat om.

Även i Sverige har flera influencers gått ut med att de har gjort en rumpförstoringvilka som har gjort det kan du läsa mer om här.

Här kan du läsa mer om Bianca Ingrosso – hennes otroliga karriär, pengarna, kärlekslivet och skönhetsingreppen.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.