Måns Zelmerlöw stötte på problem på Eurovision
Måns Zelmerlöw stötte på problem på Eurovision. - Foto: Dpa picture alliance/Alamy och Jessica Gow/TT

Därför stoppades Måns Zelmerlöw under Eurovison

Eurovison 2023 är i full gång och Loreen gör sitt yttersta för att representera Sverige. Däremot blev det problem för svenska profilen Måns Zelmerlöw under tävlingen...


Eurovision 2023 har äntligen startat och under tisdagen framfördes den första semifinalen inför helgens efterlängtade final i Liverpool, England. Kvällen bjöd på framträdande från 15 olika länder och när kvällen var slut var tio av dem klara inför lördagens final.

Loreen är Sveriges bidrag från Sverige. Bildkälla: Martin Meissner

Loreen framförde “Tattoo”, vilket var den elfte låten under kvällen och framträdandet gick som planerat och tonerna var på plats. Edward af Sillén var med svenska publiken under kvällen och uttryckte hur stolt han var över Loreen.

– Den otroliga Loreen! Vem är som hon?! Att Loreen tar oss till final med det där uppträdandet borde det inte vara något snack men det som är tydligt är att det kan bli en rysare på lördag, sa Edward efter hennes framträdande.

Loreen när hon fick veta att hon var vidare till finalen på lördag. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Måns Zelmerlöw saknades under Eurovision-semifinalen

Under april annonserades det att Måns Zelmerlöw tillsammans med Edward skulle kommentera årets Eurovision och svenska folket förväntade sig att höra båda profilernas stämmor under semifinalen. Däremot var det enbart Edward som kommenterade semifinalen under tisdagen.

Måns Zelmerlöw och Edward af Sillén är redo inför lördagens final av Eurovision 2023. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Däremot delade Måns med sig ett inlägg på sin Instagram som fick följarna att undra om det var anledningen till att Måns inte var närvarande under semifinalen.

I bilden kan vi se att Måns har blivit nekad till ackreditering under Eurovision. Till inlägget skrev Måns en ironisk text.

"Vilket varmt välkomnande. #8årsenare."

Flera följare reagerade på Måns inlägg och kommenterade situationen.

Flera följare reagerade på Måns Instagraminlägg. Bildkälla: manszelmerlow/Instagram

I en kommentar till Expressen har Måns svarat på varför han blev nekad ackreditering. 

"Jag har redan en ackreditering för SVT så därför blev min ansökan för BBC, som också låg i systemet, nekad", skrev han.

Måns Zelmerlöws kväll på Eurovision

Måns var dock med under ett segment under semifinalen igår där han vann en frågesport om Eurovision. Hans följare kunde dessutom se att han var på semifinalen tillsammans med sin fru Ciara Zelmerlöw

Tillsammans med Ciara var Måns och kollade på semifinalen. Bildkälla: manszelmerlow/Instagram
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!