Vikingen avmaskeras i 'Masked singer'. Pressbild.
Vikingen avmaskeras i 'Masked singer'. Pressbild. - Foto: Pillan Thelaus/TV4

Kungen och Vikingen fick lämna i semifinalen av "Masked singer"

Kungen och Vikingen fick lämna TV4:s "Masked singer" på fredagskvällen. Bakom maskerna dolde sig en skidkung och – panelmedlemmen Måns Zelmerlöws fru.


Det var semifinal i "Masked singer" och deltagarna fick sjunga duetter med svenska artister. Kungen sjöng Bruno Mars "Runaway baby" tillsammans med Liamoo, och efter framträdandet gissade panelen bland annat på Jonas Björkman och Peter Stormare.

Det visade sig dock vara utförsåkaren och OS-guldmedaljören André Myhrer som dolde sig bakom masken.

Kungen och Vikingen fick lämna "Masked singer" 2023

Vikingen sjöng Miley Cyrus "Flowers" tillsammans med Klara Hammarström, och panelmedlemmen Måns Zelmerlöw gissade att det kunde vara Lisa Miskovsky eller Annika Sörenstam som gömde sig i vikingadräkten. Han fick dock en smärre chock när masken togs av och det visade sig vara hans fru Ciara Janson Zelmerlöw.

Den brittiska skådespelaren berättade om hur hon i två månader har lurat sin man och i hemlighet flugit mellan England och Sverige för att tävla i programmet.

— Det är det absolut läskigaste jag har gjort i hela mitt liv, men också det allra roligaste, sade hon.

Kvar i tävlingen, och därmed klara för nästa veckas final, är Maneten, Magiska Boken och Karamellen.

TT
/
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Nya "Grand Theft Auto" släpps 2025

idag 01:12

Här bryter Lojsan Wallin och sambon mot lagen: "Väldigt nöjda"

igår 21:21
I helgen la Lovisa "Lojsan" Wallin och hennes sambo Buster Reuterswärd ut bilder och videor när de bryter mot lagen. Något som kunde stå paret dyrt.

Miljoner till museer – ska utmana kolonialt arv

igår 18:38
Världskulturmuseerna i Sverige har beviljats tio miljoner kronor från Riksbankens Jubileumsfond till ett projekt med syftet att utmana museernas koloniala historia.

Pernilla Wahlgrens flörtiga kommentar om Joachim Lennholm – och kängan till Bauer

igår 15:49
Pernilla Wahlgren var länge tillsammans med polisen Joachim Lennholm, och trots att det var 15 år sedan som paret gick skilda vägar så tycks Pernilla fortfarande ha ett gott öga för exet...

Lasse Holm ställer in vårturné

igår 15:08
Lasse Holm ställer in sin vårturné "Nutida nostalgi – hits från förr till nu", skriver Sundsvalls Tidning. Holm har under hösten synts i TV4:s "Så mycket bättre" och är i sommar aktuell med 20-årsjubilerande "Diggiloo"-turnén.

Shane MacGowan begravs i gamla hemtrakten

igår 14:32
Shane MacGowan ska begravas på fredag i det irländska grevskapet Tipperary, skriver NME. Det var där som den brittiskfödde MacGowan tillbringade sin tidiga barndom innan hans familj flyttade tillbaka till England.