Leila Lindholm och Mårten Elensky
Leila Lindholm och Mårten Elensky bor i Mariefred. - Foto: Stella Pictures, Instagram/leilalindholm. Bilden är ett montage.

Så bor Leila Lindholm i lyxvillan i Mariefred: "Jag säger bara LYCKA"

Leila Lindholm och sambon Mårten Elensky bor tillsammans med sina barn i en helt fantastisk villa i Mariefred. Se bilderna från familjens otroliga hus här.


Den folkkära kocken Leila Lindholm, 48, är ständigt aktuell – men just nu lite extra. Detta då hon syns i det nya SVT-programmet Vilda kockar där flera kända kockar ska tävla i att laga den godaste maten över öppen eld. 

Andra kockar i programmet – som leds av Niklas Ekstedt – är Erik Videgård, Lisa Lemke, Filip Poon, Zeina Mourtada och Erik Brännström.

Så bor Kristin Kaspersen i lyxvåningen på Östermalm – se bilderna här

Leila Lindholm tävlar i SVT-programmet Vilda kockar. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Utöver att vara en hejare på att både laga mat och baka så brinner Leila även för inredning och trädgård. Något som minst sagt syns i hennes magnifika villa i Mariefred.

Detaljen i Camilla Läckbergs sovrum förvirrar: "Säg inte att..."

Leila Lindholm bor i lyxvilla i Mariefred

Det 440 kvadratmeter stora huset ritades av arkitekten Ragnar Östberg, samma man som gjorde Stadshuset i Stockholm. 

Leila Lindholm och Mårten Elensky på Micael Bindefelds fest på Manilla i Stockholm tidigare i år. Ett lustigt sammanträffade är att Ragnar Östberg även är arkitekten bakom Manilla. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Leilas hus ligger vackert beläget precis invid vattnet, men om Leila, sambon Mårten Elensky och barnen Olivia och Walter hellre vill ta ett dopp ännu närmare hemmet så har de anlagt en enorm pool.

Mårten Elensky och Leila Lindholm. Bildkälla: Stella Pictures.

Leila och Mårtens villa har krävt en hel del jobb. I 12 år renoverades huset, och på Instagram visar Leila ofta upp bilder och glimtar från det färdiga resultatet.

När huset äntligen stod klart och färdigrenoverat så skrev Leila om glädjen.

"Så ÄNTLIGEN efter 12 år av renovering har vi kommit hit. Jag säger bara LYCKA", skrev hon på Instagram.

Kolla in Leila Lindholms fantastiska hus i Mariefred här nedan:

Så bor Steffo Törnquist på Östermalm: "Bästa vi gjort..."
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.