Drömmer du om att bo i Barbies lyxvilla? Nu finns chansen här – och så gör du
Barbie's DreamHouse på Airbnb. - Foto: STELLA Pictures

Drömmer du om att bo i Barbies lyxvilla? Nu finns chansen här – och så gör du

Den 21 juli har den omtalade filmen Barbie premiär med Margot Robbie och Ryan Gosling i huvudrollerna. Barbies lyxiga hem i Malibu är utsmyckat med rosa detaljer och möbler. Drömmer du om att bo där? Då kan din dröm nu bli till verklighet!


Barbie's Malibu DreamHouse är för många bekant. Kanske har man som barn ägt leksakshuset eller sett den i diverse Barbie-böcker och filmer.

21 juli har den omtalade Barbie-filmen premiär och den rosa villan i Malibu – den är såklart med. Tidigare rapporterades det om att det till och med hade blivit brist på rosa färg i världen på grund av filminspelningen. 

Filmen är minst sagt fylld med rosa detaljer och det samma gäller huset.

Barbiedesigner: "Världen fick slut på rosa"

Barbies DreamHouse nu på Airbnb

Till mångas förvåning men också glädje, kan den som är sugen nu få chansen att bo i Barbies DreamHouse. På Airbnb ligger nämligen den rosa villan ute för uthyrning i samband med premiären.

Husets terass som sträcker sig ut mot havet. Foto: Stella Pictures.
Baren. Foto: Stella Pictures.

Så här annonserar Airbnb huset på sin hemsida:

"Medan Barbie är borta listar Ken sitt rum i hennes ikoniska Malibu DreamHouse på Airbnb och tar tillbaka Barbies helrosa värld på efterfrågan. För att fira den mycket efterlängtade premiären av BARBIE, endast på bio den 21 juli, bjuder Ken in två lyckliga gäster att bo i det nyrenoverade Malibu DreamHouse i all sin Kendom-härlighet."

Medan allas favoritdocka gör sin live-actionfilmdebut i Barbie, lämnar Ken (spelad av Ryan Gosling) över nycklarna och är värd för en övernattning i det nyrenoverade och ikoniska Malibu DreamHouse.

Sovrummet. Foto: Stella Pictures.
Rullskridskobana. Foto: Stella Pictures.

Gör såhär om du vill bo i Barbies hem

Alla kan skicka in en förfrågan om att hyra Kens rum i Barbies Malibu DreamHouse från och med den 17 juli. Boendet är helt gratis men gästerna ansvarar för sina egna resor till och från Malibu. Det är datumen 21 juli och 22 juli som är tillgängliga för uthyrning.

Besök följande länk för att göra en förfrågan: Airbnb.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!