Molly Rustas och Andrew Ross Paquette
Molly Rustas och Andrew Ross Paquette har gjort slut. - Foto: Stella Pictures, Instagram/mollyrustas. Bilden är ett montage.

Molly Rustas och Ross Andrew Paquette har gjort slut: "Dags att läka"

Efter en turbulent vår står det nu klart att Molly Rustas och Ross Andrew Paquette gör slut. "Livet blir inte alltid som man tänkt sig", skriver Molly.


Så träffades Molly Rustas och Ross Andrew Paquette

Influencern Molly Rustas, 29, har över 220 000 följare på Instagram och uppdaterar där ofta om sitt oerhört glamourösa liv med resor, exklusiva kläder och även lite familjeliv.

Molly har sonen Charlie, som föddes i april 2022, tillsammans med Ross Andrew Paquette. Den kanadensiske Ross jobbar inom tech, och är vd och grundare av bolaget Maropost.

Andrew Ross Paquette och Molly Rustas. Bildkälla: Instagram/andrewrosspaquette

Molly och Ross träffades på Ibiza år 2018, och på nyårsafton 2020 mot 2021 så förlovade sig paret.

Molly och Ross la nyligen ut sin enorma sekelskiftesvåning på Östermalm till försäljning. De köpte lägenheten år 2019 för 25,5 miljoner kronor – och i början av sommaren låg den 188 kvadratmeter stora våningen ute till försäljning med ett utgångspris på saftiga 38 miljoner kronor.

Ross Andrew Paquette och Molly Rustas. Bildkälla: Instagram/mollyrustas

Molly Rustas och Andrew Ross Paquette har gjort slut

I mitten av juni kunde Nyheter24 avslöja att Molly Rustas sedan veckor tillbaka var skriven på en adress i den exklusiva förorten Stocksund. Utan Ross.

Utöver det så avföljde Molly och Andrew varandra på Instagram. Ross Andrew Paquette tog det hela ett steg längre och avföljde även alla Mollys vänner så som Hanna Friberg och Lojsan Wallin. Han avföljde även Mollys företag.

Redan då spekulerades det kring vad som hände mellan paret, och om det var så att de skulle separera.

Molly Rustas och Hanna Friberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Kort efter det så syntes Molly och Andrew på en båttur tillsammans.

Men nu står det klart att Molly Rustas och Andrew Ross Paquette går skilda vägar. På Instagram skriver Molly om beslutet.

"Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som du har tänkt dig. Det är dags att läka", skriver hon.

I kommentarsfältet stöttas hon nu av både vänner och följare.

Ross Andrew Paquette festar i Spanien

I samma veva som Molly Rustas gick ut och bekräftade att förhållandet är över så syntes Ross Andrew Paquette festa på en exklusiv strandklubb i Spanien. 

På vad som såg ut som en dagsfest på restaurangen Beso beach Formentera syntes Ross i vit skjorta stå och dansa, tjoa och tjimma, något som Bloggbevakning var först med att uppmärksamma.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!