Laila Bagge
Laila Bagge visar ett speciellt budskap på sin tröja. - Foto: Marko Säävälä/TT Bild, Christine Olsson/TT Bild, Instagram/Rixmorronzoo. Bilden är ett montage.

Laila Bagge visar budskapet på sin tröja: "Fuck..."

Laila Bagge är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker om saker. Och veckan inledde hon med ett starkt budskap på jobbet.


Till vardags hör vi Laila Bagge, 50, i Rix MorronZoo där hon och parhästen Roger Nordin håller lyssnarna sällskap mellan 05.00-10.00. Utöver radion så bloggar Laila på Amelia, och så har hon dels ett eget vinmärke, men även skönhetsmärket Kolai med sambon Korosh Kananian.

I rampljuset har Laila befunnit sig sedan 1998, och lika uppmärksammad för sin karriär har hon blivit för sitt privatliv – mer om relationen mellan Korosh och Laila kan du läsa om här.

Laila Bagge visar skräckhuset på Lidingö: "Då fryser allt sönder"

Laila Bagge bloggade om Sverigedemokraterna

Laila Bagge har aldrig varit rädd för att säga vad hon tycker eller ta ställning i både stort och smått. När det år 2010 vankades riksdagsval i Sverige så skrev Laila i sin blogg om valet, och uppmanade sina läsare att gå till vallokalerna – och samtidigt så skrev hon vad hon tyckte om Sverigedemokraterna, som då ännu inte kommit in i riksdagen.

Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures.

– Och att man då röstar på nästan vad som helst utom på Sverigedemokraterna. Det låter sjukt att säga så, men det är så jag tycker. De får inte komma in i riksdagen, det vore hemskt om det vore så. Så hoppas att alla tar sitt ansvar och går och röstar när det är dags och då INTE på dem, skrev Bagge i sin blogg.

Laila Bagge i sorg: "Värre än jag kunnat föreställa mig"

Laila Bagges budskap på tröjan

På Instagram har RIX MorronZoo nästan 250 000 följare, och där uppdateras om vad som pågår bakom kulisserna under sändningarna. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur det gick till när Laila bestämde sig för ett lättklätt julfirande – på arbetstid...

Men i veckan blev det mer påklätt. I ett inlägg på kanalens Instagram under måndagen så fick vi en glimt av kläderna som Laila bar i studion – och utöver blå jeans, vita sneakers och svart hoodie så bar Laila en t-shirt med ett starkt budskap. 

"Fuck Rasism", stod det att läsa på tröjan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!