Carolinga Gynning visar på nya bilderna från Ibiza
Carolinga Gynning visar på nya bilderna från Ibiza - Foto: Anders Wiklund/TT

Nya bilderna från Carolina Gynnings lyxiga hem på Ibiza

Carolina Gynning har laddat batterierna på Ibiza. Nu delar hon med sig av nya bilder på det lyxiga hemmet på den spanska paradisön. "Önskar jag kunde ta er alla hit"


Carolina Gynning, en svensk konstnär och TV-personlighet, har delat med sig av nya bilder på sitt hem på den spanska paradisön Ibiza. På hennes Instagram visar hon upp bilder på det nyrenoverade köket.  

Carolina Gynning sålt hippiehuset 

För inte så länge sedan sålde Carolina Gynning sin hippie villa på Ekerö. Hon byggde upp sin egna hippioas men i somras var det dags att sälja. Villan var totalt 242 kvadrat och hade ett utgångspris på 15 miljoner kronor. Men det är inte det enda huset, hon har även ett litet torp på Järvsö och Ibiza. 

Se bilder nedan från Järvsö: 

Carolina Gynning senaste renovering

Det är inte ovanligt att Carolina Gynning gör konstnärliga uttryck i sina hem. Det senaste projektet fick vi  se henne måla om väggarna ljust rosa, golvet i ljust trä och skåpsluckorna matchades med den grå marmorn. Då beskrev hon köket som "urmysigt" på sin Instagram och blev nöjd med sitt konstnärliga uttryck. 

För några dagar sedan uppdaterade hon sina följare om ännu en galen renovering på sin Instagram. Denna gången målade hon över bänkskivan gjord av spansksten till en vit färg. För enligt henne är spansk sten inget att hänga i julgranen. Hon målade även skåpsluckorna turkost. 

I inlägget skriver hon "Önskar jag kunde ta er alla hit"

Ta del av inlägget nedan:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!