Zara Larsson ber om ursäkt efter visat stöd till Palestina.
Zara Larsson ber om ursäkt efter visat stöd till Palestina. - Foto: STELLA Pictures/Avalon, Instagram & Stina Stjernkvist/TT

Zara Larsson ber om ursäkt efter kritiserat inlägg om Palestina

Popstjärnan Zara Larsson som visat sitt stöd för Palestina i flera år fick mycket kritik efter ett inlägg tidigare i oktober. Nu går hon ut i en händelse på Instagram och ber följarna om ursäkt.


Tidigare i oktober publicerade artisten Zara Larsson en händelse på Instagram där hon skrev: "Oh so it's stand with Ukraine when Russia invades but not Palesti-". Uttalandet splittrade följarna vilket du kan läsa mer om här. 

Stödjer oskyldiga civila

Nu har artisten gått ut på Instagram och bett om förlåtelse och förtydligat att hon inte stödjer någon form av terrorism, vilket fans hade anklagat henne för. I händelsen tydliggör hon att de hon syftade på var oskyldiga civila som drabbats av Israel-Palestinakonflikten.

Screenshot från Instagram.
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.