Peg Parnevik
Peg Parnevik har öppet berättat om sina skönhetsingrepp. - Foto: Erik Nylander/TT Bild, TV4

Peg Parnevik om att operera näsan och brösten: "Min sak"

Peg Parnevik har öppet berättat om sina skönhetsingrepp – och sedan år 2016 har Pegs utseende förändrats. Läs mer och se bilderna här.


Peg Parnevik, 28, är en av artisterna i årets Så mycket bättre 2023. Men i rampljuset har hon varit ända sedan hon var liten. 

Jesper Parnevik med döttrarna Penny och Peg år 2001. Bildkälla: AP Photo/Tony Gutierrez/TT Bild

Som dotter till Jesper och Mia Parnevik har Peg alltid haft omvärldens ögon på sig, och under många år syntes hon i realityserien Parneviks. Där fick vi under fyra säsonger följa den färgstarka familjens liv i Florida.

Familjen Parnevik år 2015. Bildkälla: Stella Pictures.
Peg Parnevik år 2015. Bildkälla: Vilhelm Stokstad/TT Bild

År 2016 slog Peg igenom med singeln Ain't no saint, och sedan dess har karriären minst sagt rullat på. Utöver artisteriet så hördes Peg även podden Pillowtalk med sin syster Penny Parnevik – och där har systrarna under åren pratat om högt och lågt. 

Men hösten 2021 la de ner podden, och nu gör de istället podden Peg & Penny.

Peg och Penny Parnevik har varit framgångsrika poddare i många år. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Peg Parnevik gör fillers och Botox

Sedan genombrottet har Pegs utseende förändrats, och i Pillowtalk berättade Peg att hon först inte ville berätta att hon gjort fillers och Botox.

– Det är väldigt svårt att som feminist och offentlig person vara en förebild, men jag är också bara mänsklig. Jag förstår varför fillers är problematiska och framförallt att man inte berättar för jag vet att vi lever i ett samhälle och i ett patriarkat där man måste fundera om man gör det här för man vill av fri vilja eller för att jag känner av press, sa Peg i podden. 

Peg Parnevik år 2016. Bildkälla: Erik Nylander/TT Bild
Peg Parnevik före fillers och Botox. Bildkälla: Erik Nylander/TT Bild
Peg Parnevik innan sina skönhetsingrepp. Bildkälla: Erik Nylander/TT Bild

Peg berättade att hon gjorde fillers en gång och att det blev helt fel. Hon fick då ta bort produkten och göra om behandlingen på en annan klinik.

– Man ska gå till någon som är med på att du vill stärka dina bästa sidor av dig själv, och inte att du ska se ut som ett filter, sa hon vidare.

Peg Parnevik efter fillers och Botox. Här på Allsång på Skansen. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg och Penny Parnevik om att göra en näsoperation

I tidigare avsnitt har systrarna pratat om andra skönhetsingrepp så som näsoperationer. Något som Penny Parnevik varit sugen på att göra.

– Jag vill ha ett nosejob (näsoperation, reds anm.) Om jag får ett nosejob och någon frågade då "har du fått ett nosejob" så skulle jag bara säga "fuck yeah i got nosejob", sa Penny.

Penny Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.
Peg Parnevik sommaren 2023 under inspelningen av Så mycket bättre. Bildkälla: TV4
Peg Parnevik år 2022. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Inte heller Peg är motståndare till skönhetsingrepp, men det är inte något hon nödvändigtvis skulle dela med sig av till resten av världen. 

– Jag tycker att det är min personliga sak. Om jag skulle vilja göra botox, ett nosejob, eller ett boobjob, jag pratar inte om sånt för det har med mig själv att göra, sa Peg i Pillowtalk.

/
/
/
Senaste nytt

New Kids on The Block släpper nytt

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

2 timmar sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

2 timmar sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.