- Foto: Henrik Montgomery/TT

Therése Lindgrens chockbesked – lägger av med Youtube: "Vilket tomrum"

Therése Lindgren har haft sin youtube kanal i tio år. Nu kommer hon med chockbeskedet att hon slutar med Youtube. Vilket rör upp känslor hos följarna.


På söndagsmorgonen la Therése Lindgren upp en video på sin Youtube-kanal med titeln "Min sista video". Precis som det låter så slutar hon med youtube. Therése Lindgren startade sin kanal 2013 och har i dag över en miljon följare. På bara några timmar har videon mötts av starka reaktioner från både tacksamma och sårade följare. 

Therése Lindgren slutar med Youtube: "Nytt kapitel"

Följarnas starka reaktioner till beskedet

"Tack för alla stunder, alla känslor, alla upplevelser och tankar!"

"Sitter här och gråter, vilket tomrum du lämnar. Tack för din tid genom alla dessa år!"

"Har aldrig gråtit mer. Jag har följt dig sen du började här, du är en stor inspiration."

"Okej, nu gråter jag. Kommer sakna dig så mycket på Youtube!"

/
Senaste nytt

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Bekräftat: Samir & Viktor i Melodifestivalen

Det är sex år sedan sist. Nu är Samir & Viktor tillbaka i Melodifestivalen. SVT har inlett presentationen av bidragen i nästa års tävling.

Julkalendern har haft premiär – här är SVT-tittarnas dom: "Så trött på..."

1 timme sedan
"Trolltider – legenden om Bergatrollet" har äntligen haft premiär i SVT och tittarna har redan börjat tycka till om julkalendern i sociala medier.

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Läskigt och ont"

1 timme sedan
Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

1 timme sedan
30 år efter att Lisa Ekdahl slog igenom med sin låt "Vem vet?" gör hon en "Vem vet vintage tour". Med start 3 april nästa år i Trollhättan besöker pop- och jazzsångerskan 12 svenska städer med en jubileumsturné där musiken framför allt kommer från hennes debutalbum "Lisa Ekdahl".

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

2 timmar sedan
"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.