Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig den 2 december. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Här är vännerna som inte fick komma på Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i Lidingö kyrka, och det rådde ett stort hemlighetsmakeri kring det intima vinterbröllopet. Bland gästerna fanns Pernilla och Christians familj – och två av Pernillas vänner. Men vilka var det som inte fick komma?


Det var den 2 december 2023 som Pernilla Wahlgren, 55, och Christian Bauer, 55, blev man och hustru. Då gifte de sig i en väldigt intim ceremoni i Lidingö kyrka. 

Givetvis var Pernillas mamma Christina Schollin och pappa Hans Wahlgren på plats, och när Hans ledde fram Pernilla till altaret för vigseln var inte ett öga torrt.

Även Pernillas barn Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso var i kyrkan för att se sin mamma gifta sig.

Nyligen skrev Nyheter24 om att Pernilla avslöjade den verkliga anledningen till att hon inte träffar sin ena bror.

Men under Pernillas stora dag så var givetvis alla brorsorna på plats – både Peter, Niclas och Linus Wahlgren syntes i kyrkbänkarna.

Det skrev Christina Schollin i sitt raderade inlägg om Niclas Wahlgren

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig den 2 december 2023. Bildkälla: Stella Pictures.

Därför gifte sig Pernilla Wahlgren och Christian Bauer så snabbt

Pernilla och Christian hade egentligen bestämt sig för att gifta sig nästa år, alltså 2024. De hade även planerat att bröllopet skulle vara utomlands.

– Men tiden går fort och livet är skört, säger Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam som hon har tillsammans med Sofia Wistam.

De diskuterade fram och tillbaka, och landade slutligen i att det var bäst att gifta sig så snart som möjligt. 

– Så kände vi såhär. Ska vi inte bara samla familjen. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret och dom är hemma. Syskonen är samlade. Vi har en ny liten medlem i familjen med Kalí. Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop. Fyra generationer. Så sa vi "Ska vi inte göra ett vinterbröllop?".

På två veckor styrdes allt upp, och de samlade familjen för bröllopet och en liten fest för de allra närmsta. Nu slapp Pernilla journalister och stora, maffiga tv-kameror. Hemlighetsmakeriet var stort.

– Det kändes så himla, himla romantiskt att göra det för bara oss. När du gör det bara för familjen så kan du vara mycket mer personlig i alla tal, den stämningen som var i kyrkan när vi gick in, och pappa ledde mig fram till Christian. Man kunde ta på alla känslor därinne. Pappa var så stolt, berättar Pernilla i sin podd.

Så mycket tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i Lidingö kyrka. Bildkälla: Stella Pictures.

De var inte bjudna på Pernilla Wahlgrens bröllop

Den som följer Pernilla på Instagram vet att hon har flera nära tjejkompisar som hon ofta syns med på allt från middagar, resor och utekvällar. 

Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund. Bildkälla: Stella Pictures.
Pernilla Wahlgren, Sofia Wistam och Hanna Hedlund på Madonna-konserten ihop. Varken Sofia eller Hanna var på bröllopet. Bildkälla: Stella Pictures.

Men inte en enda av dom var på plats i kyrkan på Pernillas stora dag. Varken Hanna Hedlund, Susanne Nordström eller Emilia Löf Karlsson syntes till i vimlet. Inte heller kollegorna från "Hybris" var inbjudna.

Några av Pernillas vänner och bekanta som inte var på bröllopet:

Hanna Hedlund
Emilia Löf Karlsson
Susanne Nordström
Edward af Sillén
Ola Forssmed
Måns Nathanaelson
Kim Sulocki
Sofia Wistam och Magnus Wistam
Johan Pråmell
Måns Möller

Pernilla Wahlgren bjöd bara två vänner

Från Pernillas sida var faktiskt bara två vänner på plats – Jessica Wahlgren Norrman och barndomsvännen Jennifer Wesslau var de enda av Pernillas vänner som hade fått en inbjudan.  

"Att få ha er - två av mina absolut närmsta vänner - med mig denna magiska dag betyder att ni precis som de andra på bröllopet - är min familj. Älskar er!", skriver Pernilla på Instagram i ett inlägg tillägnat just Jessica och Jennifer.  

Jennifer var även den som bokade kyrkan åt Pernilla.

"Helt OFÖRGLÖMLIG dag och kväll Så mycket KÄRLEK från början till slut. Så glad att jag fick vara med om denna KÄRLEKSBOMB", skriver Jennifer i Pernillas kommentarsfält.

Däremot planerar Pernilla och Christian en stor bröllopsfest framöver, där Sofia Wistam bland annat ska vara tärna – och vi gissar att flera av vännerna i listan ovan kommer att vara självskrivna att få en inbjudan till Pernilla och Christians stora bröllopsfest!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!