Lisa Ajax är gravid med sitt första barn samtidigt som hon ska uppträda i Melodifestivalen.
Lisa Ajax är gravid med sitt första barn samtidigt som hon ska uppträda i Melodifestivalen. - Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg & STELLA Pictures/Jari Kantola.

Blixtändringen i Melodifestivalen – för Lisa Ajax graviditet: "Nej, nej, nej"

Lisa Ajax uppträder i Melodifestivalen gravid med sitt första barn. På grund av graviditeten har hon blivit tvungen att ändra sitt nummer.
– De har fått placera mig där det inte finns någon risk att jag får en spark i magen, säger hon till Expressen.


Lisa Ajax uppträder i den första deltävlingen i Melodifestivalen som sänds från Malmö. Men hennes nummer kommer inte att bli som hon tänkt sig – Ajax är nämligen gravid.

Lisa Ajax bebislycka – är gravid med sitt första barn

Lisa Ajax anpassar sitt nummer i Melodifestivalen 2024

Tjugofemåringen tävlar med låten "Awful liar" men har behövt ändra en del i numret. För Expressen berättar hon att dansarna har varit noga med att Ajax inte gör vissa saker. 

– Mina dansare gör sina lyft och sparkar så de har varit jättenoga med att ”du kan inte göra så där” för då finns det en risk att du får en spark i magen – så de har fått placera mig där det inte finns någon risk att jag får en spark i magen. Så så länge jag står där jag ska så ska det inte vara någon fara.

Lisa Ajax ärliga ord om Fröken Snusk: ”Hon kanske är…"

Lisa Ajax: "Jag spydde varje dag"

Sångerskan är i vecka 22, vilket innebär att över halva graviditeten har gått. 

– Det är upp och ner. I början så var det hemskt, jag spydde varje dag. Sen försvann det men inte helt, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Då kände jag bara: ”Nej nej nej”, jag får inte börja Melloveckan med att jag ligger och spyr. Men det brukar gå över snabbt men det är inte jättebra att spy för rösten. Det är kämpigt. Förhoppningsvis så klarar jag mig nu. 

Allt om Lisa Ajax – Längd, barn och pojkvännen Max Huss

Svenske artisten är Lisa Ajax pojkvän: "Träffades i studion"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!