Anna Anka är inte särskilt imponerad av Gunilla Persson.
Anna Anka är inte särskilt imponerad av Gunilla Persson. - Foto: Stella Pictures & Johan Nilsson/TT.

Anna Ankas känga mot Gunilla Persson: "Smärtsamt"

Gunilla Perssons deltagande i Melodifestivalen 2024 har diskuterats av många. Kollegorna från programmet "Svenska Hollywoodfruar" Maria Montazami och Åsa Vesterlund hyllar Persson, men Anna Anka tycker annorlunda.


Att Hollywoodfrun Gunilla Persson ska delta i Melodifestivalen 2024 har nog ingen missat. Hennes bidrag ”I Won't Shake (La La Gunilla)” kommer att visas under lördagen och hennes medverkande har diskuterats av många.

Flera av hennes kollegor från "Svenska Hollywoodfruar" har hyllat henne, däribland Maria Montazami. Hon ser fram emot framträdandet och stöttar Persson. Till Expressen säger Montazami att hon tror Gunilla Persson kommer gå långt. 

Kronofogden kan ta Gunilla Perssons halsband i Mello: "Vi söker upp personen"

Maria Montazami om Gunilla Persson: "Hon kommer gå långt"

– Den är kanon, jättebra! Jag skrev precis till Gunilla att det här kommer bli en sommarplåga. Hon kommer gå långt, berättar Montazami och fortsätter:

– Jag är så glad för hennes skull och önskar henne lycka till. Jag säger det med ett leende på läpparna.Jag är så jäkla taggad. Det kommer bli jättebra tror jag, säger Montazami till tidningen. 

Maria Montazami 2018. Foto: Stella Pictures.

Åsa Vesterlund: "Ingenting förvånar mig när det kommer till henne"

En annan före detta kollega är Åsa Vesterlund, också hon gammal deltagare i "Svenska Hollywoodfruar". Hon är inte lika exalterad som Montazami, men inte förvånad över Gunilla Perssons deltagande i Melodifestivalen. 

– Ingenting förvånar mig när det kommer till henne. Hon är som ett Kinderägg, man vet aldrig vad man får. En show kommer det ju att bli. Om det är någonting Gunilla är duktig på så är det show, säger Vesterlund till Expressen. 

Därför flydde Gunilla Persson från pressträffen: "En bit som lossnat..."

Åsa Vesterlund 2019. Foto: Stella Pictures.

Anna Anka om Melodifestivalen: "Full av medelmåttighet"

En som inte är lika imponerad är Anna Anka

Anka är inte ett stort fan av Melodifestivalen som program. 

– Det sorgliga med musikindustrin i dag är att den är full av medelmåttighet. Melodifestivalen är en överdramatisk sångtävling och folk som tävlar i en sångtävling på tv är inga riktiga sångare, berättar hon för Expressen. 

Gunilla Persson går vidare till final – innan hon ens uppträtt

Anna Anka 2018. Foto: Sigge Klemetz/Stella Pictures.

"Jag kan säga med självförtroende att Gunilla aldrig kommer att nå en framgångsrik musikkarriär"

När det kommer till Gunilla Persson är hon skeptisk. Anna Anka tycker att Gunilla Persson ska gå i pension i stället för att påbörja en artistkarriär. 

– Gunillas rykte är smärtsamt dåligt, hennes musik kommer matcha det. Gunilla har lyckats med något som få kändisar lyckas med. Hon har blivit den sämsta underhållaren i två olika kategorier: Reality-tv och musik. Jag kan säga med självförtroende att Gunilla aldrig kommer att nå en framgångsrik musikkarriär. Pension är inte slutet, snarare en ny början, säger hon till Expressen. 

Fröken Snusks ärliga ord om Gunilla Persson: "Jävligt..."

Gunilla Persson inför Melodifestivalen 2024. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!