- Foto: Stella Pictures

Galet miljonregn över Gynning och Berg – men hon tjänar mest

Podd-duon Carolina Gynning och Carina berg har minst sagt inga problem att fylla plånboken. Men hur mycket tjänar de egentligen? Nyheter24 har tittat närmare på deras inkomst.


Carolina Gynning och Carina Berg har haft podden "Gynning och Berg" tillsammans sedan 2019. Podden har kommit att bli en av Sveriges största och 2023 har de turnerat landet runt med live-podd. 

Man kan med andra ord säga att det går bra för podd-duon, och det märks på deras inkomst. 

Podd-duon Carina Berg och Carolina Gynning. Foto: Stella Pictures

Carolina Gynning badar i miljoner

Gynning startade sin karriär redan som 16-åring då hon blev upptäckt av en modefotograf. Sedan arbetade hon som modell i tio årstid. 

Men hennes karriär består av mycket mer än modelljobb. Hon har bland annat tävlat i Big Brother 2004 och Let´s Dance 2006. Hon har även hunnit leda en uppsjö av program på både TV4 och Kanal 5. Vid sidan om detta drev hon en blogg som blev väldigt populär. 

Så hur mycket tjänar tv-profilen? Enligt handlingar från skatteverket som Nyheter24 har tagit del av hade Gynning en fastställd förvärvsinkomst på 1 360 500 kronor under 2022. 

Gynning har också flera bolag som ger henne ordentligt klirr i kassan. Bolaget som går bäst just nu är Gynning Productions AB som 2022 redovisade en omsättning på 9 miljoner kronor och en vinst på över 5 miljoner kronor. Tillgångarna räknas uppgå till svindlande 24 miljoner kronor. 

Lulu Carter och Carolina Gynning hånas efter bilden: "Here we go again"

Phillipe Cohen vaknade upp med oväntad kommentar från Gynning

Carina bergs miljonregn

Berg är välkänd från tv-rutan. Hon har bland annat lett programmen Berg flyttar in, Bergs bärbara talkshow och Berg & Meltzer. Den senaste tillskottet att lägga på listan är att hon varit programledare för Melodifestivalen 2024.

Enligt handlingar från Skatteverket har Berg en fastställd förvärvsinkomst på 2 596 600 kronor under 2022. Även hon har miljonbolag, bolaget Carina L Berg AB redovisade 2022 en omsättning på 10 miljoner kronor och vinsten landade på närmare 8 miljoner kronor. Tillgångarna räknas uppgå till 20,6 miljoner kronor.

Här säger Gunilla Persson vad hon tycker om Carina Berg

Carina Berg avslöjar hemligheten bakom sitt ansikte – går till klinik "utan prislista"


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!