Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miley blir musa åt Max

Nöje | 03/06/2009 19:13

Den amerikanska tonårsdrömmen säljer billigt på varuhus.

Miley Cyrus är störst inom teve, film och musik. Nu ger hon sig in i modebranschen och lanserar sin egen kollektion ihop med modegubben Max Azria. Kläderna kommer släppas exklusivt på varuhuset WalMart och alla kläder kommer kosta under 20 dollar.

Miley är kanske tvåtusentalets mest inflytelserika inom tonårsmode och kläderna riktar sig till en yngre publik. Men Miley som är mogen för sin ålder har bidragit lika mycket som Max, och fått till en rockigare look med rutiga skjortor och T-shirts med tuffa tryck.

– Att samarbeta med Max Azria har varit en underbar erfarenhet och jag ser verkligen fram mot att släppa kläderna på WalMart. Det kommer komma mera, säger Miley enligt People.

Tidigare har Taylor Swift jobbat med Walmart. Även Katy Perry och Rihanna har satt sitt namn på tvättlappen för lågpriskedjan H&M. Billigt är bra i dessa finanskristider. Då fick vi se Katy Perry i kroppstrumpa. Om Miley gör samma modellinsatser, likt hennes Vanity Fair-eskapader, återstår att se.

Skrivet av: