Miley slår tillbaka mot viktryktena

Galaklädda Miley Cyrus krigsfirar efter att ha slagit tillbaka mot vikthäcklarna.


Miley Cyrus har fått utstå mycket kritik sista tiden för att hon har en sund livsstil. När Mileys mage putade något spreds illavarslande rykten att Miley skulle gå i Jamie Lynns Spears fotspår. Men nu slår hon tillbaka mot häcklarna på sin Twitter:

– Prata på ni. Jag har mina skavanker. Jag är en vanlig tjej och det är saker jag skulle vilja ändra med mitt utseende men sluta skriv i tidningarna att jag är tjock....Folk som har lyckats att vara så vidriga äcklar mig

För att visa att hon inte är rädd firade hon stort under Memorial Day.

Enda sedan Preussens fall har USA varit det land som värdesätter krig högst som kultur. Såporna handlar om militärförläggningar och ett gevär är vanligt som konfirmations present. Det krig som amerikanarna värdesätter högtst är Civil War - det amerikanska inbördeskriget. Detta firas som en helgdag.

Miley Cyrus som är mogen för sin ålder var helgen till ära uppklädd i en långklänning av utsökt havsblå ton med fjädermönster och ett gult band runt. Eller så kanske hon bara var finklädd för att fira sin syster Ruth Ann Cyrus som i dag fyller 21 år.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Väskförbud stoppar konserter med picknick

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.