Crowe köpte ny bil till medarbetare

Stjärnan gick in för sin nya roll som Robin Hood och bidrog med 64 000 kronor.


Skådespelaren Russel Crowe har verkligen gått in för sin nya roll som Robin Hood till hundra. Eller i alla fall på ett nutida Los Angeles-divigt vis.

Crowe gav nämligen 5000 pund, motsvarande nästan 64 000 kronor, till en medarbetare på inspelningsplatsen för den nya filmen om Robin Hood.

Denise Yarde, som var den lyckliga mottagaren av stjärnans självälskade generositet, hade kommit till inspelningen och klagat över att hennes bil brunnit upp och att hon skulle vara tvungen att köpa en ny - något som Russel Crowe tog chansen att reta henne för.

Men den sörjande kvinnan med uppgift att sköta bomstativsmikrofonen på inspelningen var inte sen att stå upp för sig själv och sin förlust.

– Ja, jag antar att det är okej för dig Russel. Du har antagligen aldrig behövt oroa dig över att hitta fem tusen för att köpa en ny bil, snäste Yarde till den välbetalda stjärnan, enligt Access Hollywood.

Russell valde då att leva upp till sin roll som Robin Hood fullt ut, och gav Yarde fem tusen pund direkt i handen.

– Här har du. Nu kan du köpa en bil för 10 000 pund istället, sade skådespelaren när han lämnade över pengarna till medarbetaren.

Se Russell Crowe i en intervju om sin nya film!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.