Crowe köpte ny bil till medarbetare

- 20/07/2009, 10:58 -

Stjärnan gick in för sin nya roll som Robin Hood och bidrog med 64 000 kronor.

Skådespelaren Russel Crowe har verkligen gått in för sin nya roll som Robin Hood till hundra. Eller i alla fall på ett nutida Los Angeles-divigt vis.

Crowe gav nämligen 5000 pund, motsvarande nästan 64 000 kronor, till en medarbetare på inspelningsplatsen för den nya filmen om Robin Hood.

Denise Yarde, som var den lyckliga mottagaren av stjärnans självälskade generositet, hade kommit till inspelningen och klagat över att hennes bil brunnit upp och att hon skulle vara tvungen att köpa en ny - något som Russel Crowe tog chansen att reta henne för.

Men den sörjande kvinnan med uppgift att sköta bomstativsmikrofonen på inspelningen var inte sen att stå upp för sig själv och sin förlust.

– Ja, jag antar att det är okej för dig Russel. Du har antagligen aldrig behövt oroa dig över att hitta fem tusen för att köpa en ny bil, snäste Yarde till den välbetalda stjärnan, enligt Access Hollywood.

Russell valde då att leva upp till sin roll som Robin Hood fullt ut, och gav Yarde fem tusen pund direkt i handen.

– Här har du. Nu kan du köpa en bil för 10 000 pund istället, sade skådespelaren när han lämnade över pengarna till medarbetaren.

Se Russell Crowe i en intervju om sin nya film!

Skrivet av: