Onsdag 1 Dec
Stockholm

Russell Crowe i miljonbråk

Han har ett hett temperament som nu kostar producenterna miljoner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Russell Crowe är en hetlevrad man. Något vi om och om igen fått bekräftat i massmedia och av andra kändisar. Den här gången är det dags för ännu ett bråk på hans senaste arbetsplats. Det verkar nämligen som att Crowe och regissören Ridley Scott inte går alls bra ihop.

– Producenterna var tvungna att flyga till London för Russell och Ridley vägrade prata med varandra, berättar en källa enligt NY Post.

Och det är ett riktigt miljonbråk som den stingslige australiensaren hamnat i den här gången. För varje bråk har tvingat filmteamet att skjuta på inspelningen vilket kostar miljoner. Visserligen har filmen i fråga, Robin Hood, en budget på 175 miljoner dollar men att det mesta av det skulle gå till bråk är inget som ses med blida ögon av filmbolaget.

Det här är inte första gången som de båda kombattanterna hamnar i tvekamp. I december förra året beskyllde Russell Crowe, Ridley Scott för kalkonfloppen "Body of Lies". Och i januari i år krävde han att Robin Hood. filmatiseringarna skulle få en ny regissör och att manus skulle skrivas om så att hans karaktär skulle vara med mer.

Något som i princip tvingade Sienna Miller att hoppa av filminspelnigen då hennes pressade schema inte gick ihop med de förseningarna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela