Spector och Manson grannar på kåken

Nu vill den ökända sektledaren göra musik tillsmmans med 60-talsproducenten.


KALIFORNIEN. För en månad sedan rapporterade Rolling Stone om att den legendariska musikproducenten, och tillika nyligen dömde mördaren, Phil Spector kommer att avtjäna sitt straff i närheten av det fängelse som den ökända sektledaren Cahrlie Manson sitter i sedan många år tillbaka.

Manson, mest känd för att på 1960-talet anstiftat mordet på filmregissören Roman Polanskis gravida flickvän Sharon Tate har tidigare gett ut några av sin musikalster från cellen.

Enligt New York Post har nu Manson försökt få till stånd ett musikaliskt möte bakom lås och bom. En fångvaktare gav Spector en lapp från Manson där det stod att han ville att producenten skulle komma över till hans cell. Manson ska också ha skrivit att han anser att Spector är den största producenten som någonsin levt.

– Det var läskigt. Philip svarade inte, säger Rachelle, wall of sound-producentens fru till New York Post.

Enligt Spectors publicist, Hal Lifson blev, den nyligen dömda mördaren, måttligt imponerad av den kontaktsökande sektledaren. "Jag brukade svara i telefonen och då var John Lennon, Celine Dion eller Tina Turner i luren, men nu blir jag uppringd av Charles Manson" ska Spector uppgivet ha sagt till Lifson.

Spector dömdes tidigare i år för mordet på skådespelerskan Lana Clarkson till fängelse i minst 19 år.

Spectorproducerade Then he kissed me:

Charles Manson framför sin låt Look at your game girl:

Beatleslåten som Manson säger inspirerade honom till att begå de bestialiska dåden:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!