Cobains dotter hatar Lohan

Frances Bean avskyr Ali Lohan.


Kurt Cobain och Courtney Loves dotter Frances Bean upprätthåller familjentraditionen med sina vilda utbrott. På sin Twittersida fick 17-åriga Frances ur sig sina aggressioner mot Lindsay Lohans lillasyster Ali Lohan. Sedan stängde hon ned sitt konto.

Frances skrev bland annat att hon hellre skulle dö än förknippas med 15-åriga Ali Lohan –trots att hon inte ens känner Ali över huvud taget, skriver The Sun idag.

Frances skrev: "Detta är mitt öppna brev till Ali Lohan. Du har inte rätt till ett skit bara för att din syrra råkar vara känd.

Din tanke om berömmelse handlar inte om kändisskap. Den handlar om skam.

Jag förstår att du har blivit uppfostrad i en miljö där idén om kändisskap är lätt att uppnå, men det är inte en ursäkt. Du saknar talang, social förståelse och trovärdighet för att vara något annat än rutten.

Jag inser att jag kan upplevas som hård och nej, jag känner inte dig personligen, men de val du har gjort talar för sig själva.

Ja, jag skäms över att behöva delas in i samma kategori av personer som du. Jag skulle hellre dö en mycket plågsam död än att förknippas med den typ av karriär du försöker skapa".

Någon särskild anledning till hennes plötsliga hatattack mot Ali Lohan verkar inte finnas.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.