Stockholm

Dejta mig - eller ge mig fem miljoner

Hårda bud från Spears exkille.


Läs mer

Det är inte lätt att skaffa barn med en kändis, vara otrogen mot henne och sen försöka få ut skadestånd från samma person. Nyblivna pappan Casey Aldridge, 17 år, vill nu ha fem miljoner dollar av mamman till hans dotter. Mamman heter Jamie Lynn och är lillasyster till Britney Spears.

När Jamie fick reda på Caseys otrohet i somras tog det slut mellan paret. Vi har tidigare skrivit om att pappan blev bannlyst från Spearsfamiljens släktträffar. När Jamie Lynn i förra veckan tog med lilla Maddie till storasyster Britneys hus blev pappa Casey rasande. Han sa att Jamie Lynn var galen om hon trodde att hon skulle släppa iväg deras lilla dotter i famnen på Britney, som inte ens har lov att ta hand om sina egna barn.

Aldrigde påminde Jamie Lynn om att hon innan födseln försäkrat honom att han skulle bli ekonomiskt oberoende för resten av hans liv om de flyttade in tillsammans. Givetvis förstår han nu att det aldrig kommer att hända efter otroheten.

Därför har Aldridge kommit fram till ett ultimatum. Nu vill han ha fem miljoner dollar av Jamie Lynn – eller henne tillbaka som flickvän.

– Casey räknade ut att det borde vara hälften av de inkomster som Jamie Lynn kommer att tjäna genom att sälja bilder och intervjuer med och om dottern genom åren.

Det låter ju som ett jättebra ultimatum, Casey. Hoppas att Jamie Lynn dumpar dig för gott.

Skrivet av:

Nästa artikel
Spears gravid igen

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.