Kändismammor i New York

Dricker smoothies samtidigt som de drar barnvagnen med en arm


Uppmärksamma New York-besökare kunde se Michelle Williams och dottern Mathilda ta en promenad och köpa varsin smoothie ute på stan igår. Pappan till Mathilda, Heath Ledger, dog tragisk tidigare i år men Williams är bestämd med att låta livet gå vidare och väntar just nu på att nya filmen Mamooth släpps i januari.
Keri Russel, mest känd för 90-talsserien Felicity syntes bära omkring på sonen River nära hemmet i Brooklyn. Hennes film "Bedtime stories" släpps på juldagen. Kolla in alla bilder ovanför.

Skrivet av:

Senaste nytt

Robinson-Toves smärtsamma skönhetsknep på ön

Dreamhack till Stockholm nästa år

1 timme sedan
Jönköping blir av med Dreamhack Winter. Nästa år arrangeras Dreamhack i november i Stockholm i stället.

Markus Krunegård får Taubestipendiet

2 timmar sedan
Årets Taubestipendium från tidningen Vi går till Markus Krunegård. Artisten får priset för att "hans ord alltid har full fart framåt", som det bland annat heter i motiveringen.

Christer Sjögren på kyrkoturné i vår

2 timmar sedan
Christer Sjögren ger sig ut på turné i vår med konserter i främst kyrkor runt om i Sverige. På repertoaren står både andliga sånger och personliga favoriter från sångarens karriär. Christer Sjögren får sällskap på turnén av sångerskan Anna Werner.

Anonym donation räddar "Batavernas trohetsed"

3 timmar sedan
Den världsunika Rembrandtmålningen "Batavernas trohetsed" får stanna kvar på Nationalmuseum. En anonym donation gör det möjligt att låta konstverket vara kvar på museet i 7,5 år framåt.

Eldkvarn åker på ny avskedsturné – "Jag lovade"

3 timmar sedan
I somras tog Eldkvarn farväl. I sommar tar de farväl en gång till. Vi ska göra en turné. Det känns skitkul, säger Plura Jonsson till TT.