Hanna Fridén leder bloggtävlingen

Men bloggerskan är pessimistisk: – Jag kommer förlora ändå.


I Nyheter24:s stora omröstning om landets bästa blogg inom mode och livsstil som startade i lördags leder just nu Hanna Fridén.

Men hon själv är skeptisk till att hon kommer vinna tävlingen till slut.

– Jag kommer förlora ändå, säger Hanna Fridén pessimistiskt till Nyheter24.

När vi la upp tävlingen i lördags kväll skrev du "Grattis till presentkortet, Kenza" på din blogg, varför tror du att hon kommer vinna?

– Men Kenza kommer vinna! En länk, en sedan bara SCHWOOM! Så kör det. Så har hon allt. Tro mig.

Har du redan börjat planera vilka glassiga märkeskläder du ska ersätta din second hand-garderob med nu?

– Jag tänker mestadels: "Kvantitet eller.... ja, rea?" Har de haft deras superrea på 90% ännu, förresten? De brukar ha kvar tjockisgarbsen då, och de passar ju mig finemang nu.

Hur är det med tarmarna nuförtiden då?

– De fungerar rätt bra, faktiskt! Inga blödningar längre. Snart får jag väl lämna över kronan som Sveriges mest kända tarmsystem. Känns inte det minsta trist, i ärlighetens namn.

Berätta om din kommande bok om aspergers!

– Ja, det är en rätt tung historia. Svår som fan att skriva också. Men den är viktig. Det är tröttsamt att man som aspergare alltid förväntas vara fullkomligt dum i huvudet av så väl vård som samhälle. De flesta aspergare jag känner har fått höra att de ska vara kronisk deprimerande, medicinerade och sjukskrivna hela deras liv. Möjligtvis kan de skaffa vän- och kärleksrelationer om de lär sig "fejka" ett vanligt beteende. Helt absurt, inte undra på att folk inte tar sig ur sina problem när de får höra att det är omöjligt. Boken handlar om hur felaktigt det här är och försöker plocka fram individen även hos den som lider av neurologisk avvikelse. Samt alla de fördelar som faktiskt finns, säger Hanna Fridén till Nyheter24.

Bloggtävlingen fortsätter till 28 februari, och du har chans att vinna ett presentkort på hela 15 000 kronor genom att rösta här!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!