1 av 5
- Foto: All Over Press Sweden
2 av 5
- Foto: All Over Press Sweden
3 av 5
- Foto: All Over Press Sweden
4 av 5
- Foto: All Over Press Sweden
5 av 5
- Foto: Scanpix/Chris Pizzello

Uppföljare att se fram emot 2012

2012 ser ut att bli året då alla actionfilmer får uppföljare. Tommy Lee Jones, Tom Cruise och Sylvester Stallone är några av de som kommer att dyka upp på vita duken nästa år.


Först ut i raden över filmer som fått uppföljare var Guy Ritchies "Sherlock Holmes" med Robert Downey Jr. Nu i december såg vi "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" med några av originalskådespelarna från första filmen. Även nya ansikten - som svenska skådespelerskan Noomi Rapace - syns. Men vilka filmer går i samma fotspår?

Tom Cruise är tillbaka en fjärde gång i rollen som Ethan Hunt som vi har sett i actionfilmerna "Mission Impossible".  Den 27 januari 2012 går "Mission Impossible - Ghost Protocol" upp på svenska biografer.

Trodde du att du hade sett det sista av Tommy Lee Jones och Will Smith som två coola agenter tillsammans? Då trodde du fel. Den 25 januari återvänder de till vita duken med "Men in Black 3".

"The Dark Knight" är den senaste "Batman"-filmen med Christian Bale som Batman. Den 20 juni  får vi en uppföljare med "The Dark Knight Rises". Den mörkbeklädda hjälten har tidigare spelats av Michael Keaton, Val Kilmer och George Clooney.

Även "The Expendables" kommer att få en uppföljare. Filmen som var fullspäckad med kända actionstjärnor som Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger och vår svenska Dolph Lundgren, återvänder i "The Expendables 2" den 17 augusti 2012.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!