Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modern Warfare 2 släpps i november

- 28/03/2009, 16:45 -

Efterlängtade uppföljaren till succéspelet Call of Duty 4 heter Modern Warfare 2.

Utgivaren Activision Blizzard har annonserat att det extremt populära förstapersons/action-spelet Call of Duty: Modern Warfare 2 kommer att släppas i Europa den 10 november 2009 till Xbox 360, Playstation 3 och PC.

Det är återigen den hyllade spelutvecklaren Infinity Ward som står bakom spelet till fansens glädje. Spelet som attraherat över 15 miljoner spelare online världen över beräknas nu locka ännu fler till den framgångsrika spelserien.

Uppföljaren kommer att erbjuda nya vapen, banor, fordon och ett ännu bättre multiplayer-läge. Spelaren ikläder sig än en gång rollen som amerikansk marinkårssoldat på jakt efter terrorister i mellanöstern. Modern Warfare 2 förväntas ha en otrolig grafik och spelkänsla.

Med tanke på hur hyllad föregångaren blev har Infinity Ward mycket höga förväntningar på sig att leverera ett av årets mest efterlängtade spel. Nu återstår bara väntan på årets actionupplevelse.

Skrivet av: