6 steg till att få de perfekta brösten

Nyheter24:s Gabriella Bark ger dig allt du behöver för den perfekta hyllan.


1. Har du friska tits? Då ska du vara jävligt glad. Alldeles för många kvinnor drabbas i dag av bröstcancer så har du ett par friska bröst är det A och O.


Bildkälla

2. Är du tillsammans med en snubbe som ofta kommenterar dina bröst och att du hade "passat i större"? Ibland kanske han till och med kommenterar någon skådespelerska eller modell med megabomber med orden "jävlar vilka snygga bröst. Shit alltså".

Dumpa skiten ur idioten och tänk aldrig på honom mer. Vill han ha större bröst är han välkommen att operera in ett par DD på sig själv.


Bildkälla

3. Har alla dina tjejkompisar små, nätta tuttar som lite fint skymtar under tröjan medan du blir tagen för att jobba på Club Privé så fort du har urringat? Skitsamma. Bär upp dina bomber med stolthet och ha på dig exakt-vad-du-känner-för.


Bildkälla

4. Har alla dina tjejkompisar megabomber medan du har små bröst? Jag hade själv gjort som Kate Moss och kört transparenta tröjor varje gång jag gått ut. Bär upp dem med stolthet och ha på dig exakt-vad-du-känner-för.


Bildkälla

5. "Kommer han/hon verkligen bli kär i mig om jag har dessa bröst?" Svaret är ja, det kommer personen att bli. Är det en person som blir kär i ett par fettklumpar känns det ju ändå inte som någon direkt stadig grund för ett förhållande. Eller hur?

Trivs du med dig själv så får folk rätta sig efter det. Duger det inte – där är dörren.


Bildkälla

6. Jag säger det här och jag säger det en gång – hur du än ser ut som tjej i dag så kommer det, tyvärr, alltid finnas idioter med så pass låg självkänsla att de känner ett behov av att hävda sig genom att klanka ner på ditt utseende. Vare sig du har stora eller små bröst finns det rikspuckon som ALLTID kommer att ha någonting att påpeka.

Men! Mår du bra och trivs med dig själv – skit i vad alla andra tycker.


Bildkälla

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.