Fitnessmodellen la upp kroppsselfie innan bröllopet – nu hyllas hon världen över

Fitnessmodellen valde att lägga upp en kroppsselfie precis innan sitt bröllop. Bilden hyllas nu världen över.


Det var dagen innan sin stora dag som den världsberömda fitnessprofilen Anna Victoria passade på att ta en selfie innan hon skulle på med bröllopsklänningen. Selfien blev snabbt en lajkraket bland profilens en miljon Instagramföljare och har i skrivande stund hyllats över hela världen.

Men hur kommer det sig att bilden blev så omtalad? Jo profilen valde nämligen att visa sin kropp från olika vinklar.

"De är två minuter mellan bilderna"

Anna har tagit en bild då hon står och poserar framför en spegel endast klädd i underkläder. Hon har sedan tagit en bild där hon sitter ned vilket gör att magen, som på majoriteten människor, veckas.

"Bilden till vänster är tagen tagen innan mitt bröllop. Bilden till höger är tagen – två minuter efter. Varför inte bara fokusera på hur bra vi ser ut i vissa vinklar istället för att fokusera på "hur dåliga" vi ser ut i andra vinklar?", skriver hon.

Hennes visdomsord har spridit sig över hela världen och bilden har i skrivande stund tusentals kärleksfulla kommentarer.

Bytte livsstil 2012

Det var 2012 profilen bestämde sig för att ändra sina vanor. Hon skulle börja träna, leva mer hälsosamt, byta ut skräpmaten mot nyttig mat och framförallt – visa upp sin resa på Instagram.

Kontot har även resulterat i att hon har fått sin egen träningsguide på internet, tjänsten heter Fit Body Guides.

Anna Victoria har valt att hittills publicera en salig blandning av kroppsbilder, matbilder, framstegsbilder, motivations-quotes samt andra användares före- och efter bilder.

Mer:

Det är inte första gången modellen hyllas för sina bilder – här kan du läsa mer om det.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.