Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modemännens nya musa

- 06/04/2009, 20:23 -

Alla vill klä av hennes tröja och sätta på henne lyxklänningar.

Anne Hathaway gjorde bra ifrån sig i Djävulen bär Prada. Men ändå är det något förvånande att hon fått ett sådant genomslag i modevärlden. Modehusen slåss om hennes gunst och alla vill klä henne.

När Valentino Garavani utmärktes av Rodeo Drive Walk of Style gick han dit med Anne Hathaway vid sin sida. Anne som kom så klart i en av Valentinos senaste klänningar och en chick röd rock. Det här var inte första gången de gick på gala ihop.

Samtidigt sägs det att Marc Jacobs, som nyligen gjorde en kampanj med Daisy Lowe, även fallit för Hathaway. Tydligen ska han göra Hathaways galaklänningar från och med nu, enligt Daily Mail on Sunday.

– Anne har inte skrivit på något kontrakt men genom att klä henne kan Marc få in ett färskt ansikte och Anne kan omvandla sin image, säger en källa.

Anne, som bara för några år sedan gjorde En prinsessas dagbok, verkar påverkats av filmens Askunge-tema. Till vardags kan hon klä sig väldigt simpelt, rent av plump, som hennes förkärlek till t-shirts utan behå. Bara för att nästa dag då det är bal på slottet så kommer hon i utsökta galablåsor som får modesuktarna att tappa andan, där det stora utropstecknet var den glittriga Armani-klänningen som hon bar på oscarsgalan.

I januari prydde hon Vogues omslag, med en bild tagen av av kändisfotografen Mario Testino. Kläderna syntes knappt men hennes uttrycksfulla ansikte inledde krisåret med ett behövligt leende. Frågan är nu om hon tagit över Scarlet Johanssons plats som modehusens egna musa.

Skrivet av: