Modemännens nya musa

Alla vill klä av hennes tröja och sätta på henne lyxklänningar.


Anne Hathaway gjorde bra ifrån sig i Djävulen bär Prada. Men ändå är det något förvånande att hon fått ett sådant genomslag i modevärlden. Modehusen slåss om hennes gunst och alla vill klä henne.

När Valentino Garavani utmärktes av Rodeo Drive Walk of Style gick han dit med Anne Hathaway vid sin sida. Anne som kom så klart i en av Valentinos senaste klänningar och en chick röd rock. Det här var inte första gången de gick på gala ihop.

Samtidigt sägs det att Marc Jacobs, som nyligen gjorde en kampanj med Daisy Lowe, även fallit för Hathaway. Tydligen ska han göra Hathaways galaklänningar från och med nu, enligt Daily Mail on Sunday.

– Anne har inte skrivit på något kontrakt men genom att klä henne kan Marc få in ett färskt ansikte och Anne kan omvandla sin image, säger en källa.

Anne, som bara för några år sedan gjorde En prinsessas dagbok, verkar påverkats av filmens Askunge-tema. Till vardags kan hon klä sig väldigt simpelt, rent av plump, som hennes förkärlek till t-shirts utan behå. Bara för att nästa dag då det är bal på slottet så kommer hon i utsökta galablåsor som får modesuktarna att tappa andan, där det stora utropstecknet var den glittriga Armani-klänningen som hon bar på oscarsgalan.

I januari prydde hon Vogues omslag, med en bild tagen av av kändisfotografen Mario Testino. Kläderna syntes knappt men hennes uttrycksfulla ansikte inledde krisåret med ett behövligt leende. Frågan är nu om hon tagit över Scarlet Johanssons plats som modehusens egna musa.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Armanis nya toyboy
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.