Tisdag 3 Aug
Stockholm

Hudsons och Hathaways bröllopstips

Den ena skäms något otroligt och den andra är spirituell.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Hollywoods två hetaste skådespelerskor möts i nya filmen Bride Wars.

Där spelar Kate Hudson och Anne Hathaway ett radarpar som ska gifta sig på samma dag. Men de har helt olika syner på äktenskapet.

Själv blev Hathaway nyligen utsatt för en pinsamhet. Stjärnans föräldrar som har varit gifta i 28 år berättade i en intervju att deras hemlighet för att hålla ihop är bra sex.

– Oh snälla. Jag kommer aldrig att glömma att de talat om sitt sköna sexlliv. Jag föredrar att tänka att de bara blinkade åt varandra och att jag blev till, säger Hathaway skriver The Daily Dish.

Det är Hudson själv som producerar komedin. Men hon lovar att den inte är baserad på hennes eget äktenskap med sångaren Chris Robinson. De skiljde sig förra året och än i dag är Hudson skakig.

– Jag tror inte det var meningen att vi skulle gifta oss men jag tror att det var meningen att vi skulle ha barn ihop och därför kommer vi vara ihop hela livet. Oavsett vem han stadgar sig med, och oavsett vem jag stadgar mig med, kommer vi för alltid vara ihop, säger Hudson till Daily Mirror .

Under inspelningen gick det även hett till. Eller snarare kyligt då Hathaway satt med ansiktet nertryckt i en kylpåse. Detta efter Hudson örfilat henne.

– Såg ni Kate enorma bröloppsring i filmen? Tänk Kate Hudsons hand med en 9 000 karats diamant ring som slår över ansiktet och försök sen hålla minen, säger Hathaway skriver Female First.

Men Hudson gillar bara killar försäkrar hon. Trots ryktena om att hon är lesbisk.

– En väninna ringde mig och sa "är du ihop med tjejer nu?" Och jag bara "vad pratar du om?". Nej, nej. Bara killar för mig, säger Hudson till Usmagazine.com.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela