Bachelor 2021
Så gick det sen för killarna i Bachelor. - Foto: TV4

Så gick det sen för killarna i svenska Bachelor

De skickades till paradiset för att hitta kärleken. De dejtade, hånglade och delade ut rosor. Men hur gick det sen?


En och en har de allihopa rest till paradiset för att hitta kärleken. Där har ett stort lyxhus fullproppat av unga kvinnor redo att dejta dem väntat. Under några veckors tid har killarna sedan fått träffa tjejerna, ibland individuellt – ibland i grupp, allt för att lista ut vem som är kvinnan i deras liv. 

Svenska upplagan av Bachelor har gjort succé och har efter premiäravsnittet 2015 varit otroligt populärt ute i stugorna. 

Men hur var det nu det gick för killarna, och vad hände sen? Är de fortfarande tillsammans med tjejen som de valde? Här kan du friska upp ditt minne.

Pär Nilsson 2015

Bollnäskillen Pär, klev in i Bachelor som första ungkarl att ställa upp i svenska upplagan av programmet. Pärs säsong var fartfylld och tittarna hade svårt att urskilja vem av tjejerna han hade fått upp ögonen mest för. Detta var även säsongen där den färgstarka mästerkockvinnaren Klara Lind deltog. 

Den sista rosen gav han till Rebecca Strenström som började gråta när hon fick reda på att hon var sist kvar och då blev Pärs slutgiltiga val. Väl hemma flyttade paret snabbt ihop. Men efter fyra år tillsammans sprack relationen och de har nu gått skilda vägar. 

Rebecca Strenström började gråta när hon fick reda på att hon var sist kvar och då blev Pärs slutgiltiga val. Bildkälla: TV4
Det var en känslosam säsong med mycket tårar och känslor. Bildkälla: TV4
Den sista rosen gav han till Rebecca Strenström som började gråta när hon fick reda på att hon var sist kvar.. Bildkälla: TV4
Pär var med i Bachelor 2015. Bildkälla: Privat

Sebastian Ljungberg 2016

Sebastian Ljungberg står för den mest kaosartade och känslosamma säsongen av svenska Bachelor. Sebastian körde på ordentligt inne i lyxhuset och drog sig inte för att vara känslomässig eller intim med tjejerna. Inne i huset blev det bråk på festerna och catfightsen avlöste varandra då många av tjejerna inte alls gick ihop.

Sebastian Ljungberg fick det kämpigt i studion efter att ha varit med flera av tjejerna. Bildkälla: TV4

Slutligen kvarstod Jennie Seling och Annica Olsson som Sebastian hade svårt att välja emellan, men den sista rosen gick till en överlycklig Jennie. 

Men tyvärr slutade inte sagan där. 

Sebastian fortsatte istället att träffa både Annica och Jennie efter att de kommit hem (samt fler av tjejerna i programmet) utan att tjejerna visste om varandra. Några av tjejerna kallade detta för en så kallad "sexturné".

Av dåligt samvete skrev Annica sedan till Jennie på Facebook och berättade att hon och Sebastian umgåtts och haft sex, vilket bokstavligt talat krossade Jennies hjärta. 

– Jag trodde att det var vi. Vi skulle ju flytta ihop och gifta oss. Istället åkte han iväg på en sverigeturné där han träffade alla tjejer. Jag känner mig så otroligt besviken och förstår inte att han sumpat det här, sa Jennie i sista programmet av "Tjejerna avslöjar allt".

– Jag kände mig påsatt och lämnad, sa Annica. 

– Borta i paradiset gick det ju bra att man träffade båda tjejerna samtidigt. Men det fungerade inte hemma. Och den gränsen klarade jag inte av att se. Så därför fortsatte jag att träffa båda hemma, sa Sebastian till sitt försvar. 

En glad Jennie. Bildkälla: TV4
Jennie Seling blev Sebastian sista val – trodde hon. Bildkälla: TV4
Här ägde konfrontation rum. Bildkälla: TV4

Niclas Lij 2017

Niclas deltog i en fartfylld säsong med många färgstarka tjejer som ville sätta klorna i honom. 

Niclas Lij var Bachelor 2017. Bildkälla: TV4
Niclas valde Johanna Scortea men relationen varade inte länge. Bildkälla: TV4

Året 2017 blev succé rent tittarmässigt och inte var det så konstigt då det bjöds på både dramatik, hångel, bråk och massor av tårar. 

I början av programmets gång kom det även fram att Niclas i sina yngre år blivit dömd för misshandel vilket några av tjejerna ansåg att produktionen borde informerat dem om. Men mer rabalder än än så blev det inte riktigt.

Sista rosen fick Johanna Scortea men relationen blev kortvarig då hon efter ett par veckor hemma i Sverige förklarade för honom att hon inte hade de känslor som hon trodde att hon hade. 

Idag är Niclas tillsammans med profilen Ellen Bergström och paret har tillsammans dottern Elsy. 

David Möller 2018

David gav sin sista ros till Gabriella. Bildkälla: TV4

Polisen David Möller såg vi som Bachelor år 2018. Den sista rosen gav han då till Gabriella Bylund men väl hemma i Sverige blev Gabriella brädad av en annan bekantskap till David som han känt sedan många år tidigare. 

David har idag barn med sin kärlek som han hittills valt att hålla hemlig. 

Simon Hermansson och Felix Almsved 2019

2019n kantades av en del kaos. Bildkälla: TV4

2019. Snacka om säsong. Ingen av killarna lyckades hitta kärleken och mitt i programmet började tjejerna att ligga med varandra, Resten valde att åka hem. 

Mer om det kan du läsa om här.

I Bachelor 2019 startade konceptet med två stycken killar. Bildkälla: TV4

Slutliga rosen delades för Simons del ut till Patricia Hanjikova. Relationen sprack dock i princip samma kväll som paret anlände till Sverige. Detta efter ett svartsjukedrama ute på krogen. Simon började då istället att träffa en av de andra tjejerna, Isabella Larka, en period. Men även det gick i stöpet. Idag bor han tillsammans med nya kärleken  Olivia Hallman.

Felix sista ros gick till Johanna Ohlsson men väl hemma i Sverige höll inte relationen särskilt länge. Idag är han singel men dejtar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tittat på svenska Bachelor?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".