Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så gick det sen för svenska Bachelor-killarna

- 09/12/2017, 13:56 -

De skickades till paradiset för att hitta kärleken. De dejtade, hånglade och delade ut rosor. Men hur gick det sen?

En och en har de alla tre rest till paradiset för att hitta kärleken. Där har ett stort lyxhus fullproppat av unga kvinnor redo att dejta dem väntat. Under några veckors tid har killarna sedan fått träffa tjejerna, ibland individuellt – ibland i grupp, allt för att lista ut vem som är kvinnan i deras liv. 

Svenska upplagan av Bachelor har gjort succé i Sverige och har efter spremiäravsnittet 2015 varit otroligt populärt på webben. Hittills har tittarna fått träffa tre stycken ungkarlar och varje år har blivit relativt kaotiskt. 

Men hur var det nu det gick för killarna, och vad hände sen? Är de fortfarande tillsammans med tjejen som de valde? Här kan du friska upp ditt minne.

Pär Nilsson 2015.

Bollnäskillen Pär, 35, klev in i Bachelor som första ungkarl att ställa upp i svenska upplagan av programmet. Pärs säsong var fartfylld och tittarna hade svårt att urskilja vem av tjejerna han hade fått upp ögonen mest för. Detta var även säsongen där den färgstarka mästerkockvinnaren Klara Lind deltog. 

Den sista rosen gav han till Rebecca Strenström som började gråta när hon fick reda på att hon var sist kvar och då blev Pärs slutgiltiga val. Paret flyttade snabbt ihop och är tillsammans än idag. Pär gästade nyligen Nyhetsmorgon för att ge en uppdatering på hur det hela gått. 

 Pär Nilsson i Bachelor.
Rebecca Strenström började gråta när hon fick reda på att hon var sist kvar och då blev Pärs slutgiltiga val. Bildkälla: TV4Play
Det var en känslosam säsong med mycket tårar och känslor. Bildkälla: TV4Play
 Pär Nilsson och Rebecca Stenström.
Den sista rosen gav han till Rebecca Strenström som började gråta när hon fick reda på att hon var sist kvar och då blev Pärs slutgiltiga val. Paret flyttade snabbt ihop och är tillsammans än idag. Bildkälla: TV4Play

– Vi är fortfarande jättekära och tillsammans. Men vi har fått kämpa. Vi har nog fått kämpa desto mer på grund av hur vi blev tillsammans, berättade Pär då. 

Grattis till kärleken säger vi!

Paret är än idag tillsammans. Bildkälla: Privat

Sebastian Ljungberg 2016.

Sebastian Ljungberg står för den mest kaosartade och känslosamma säsongen av svenska Bachelor. Sebastian körde på ordentligt inne i lyxhuset och drog sig inte för att vara känslomässig eller intim med tjejerna. Inne i huset blev det bråk på festerna och catfightsen avlöste varandra då många av tjejerna inte alls gick ihop.

Sebastian Ljungberg
Sebastian Ljungberg fick det kämpigt i studion efter att ha varit med flera av tjejerna. Bildkälla: TV4Play

Slutligen kvarstod Jennie Seling och Annica Olsson som Sebastian hade svårt att välja emellan, men den sista rosen gick till en överlycklig Jennie. 

Men tyvärr slutade inte sagan där. 

Sebastian fortsatte istället att träffa både Annica och Jennie efter att de kommit hem (samt fler av tjejerna i programmet) utan att tjejerna visste om varandra. Av dåligt samvete skrev Annica sedan till Jennie på Facebook och berättade att hon och Sebastian umgåtts och haft sex, vilket bokstavligt talat krossade Jennies hjärta. 

– Jag trodde att det var vi. Vi skulle ju flytta ihop och gifta oss. Istället åkte han iväg på en sverigeturné där han träffade alla tjejer. Jag känner mig så otroligt besviken och förstår inte att han sumpat det här, sa Jennie i sista programmet av "Tjejerna avslöjar allt".

– Jag kände mig påsatt och lämnad, sa Annica. 

– Borta i paradiset gick det ju bra att man träffade båda tjejerna samtidigt. Men det fungerade inte hemma. Och den gränsen klarade jag inte av att se. Så därför fortsatte jag att träffa båda hemma, sa Sebastian till sitt försvar. 

Jennie Seling
Jennie Seling
Jennie Seling blev Sebastian sista val – trodde hon. Bildkälla: TV4Play
Bachelor 2016

Niclas Lij 2017.

Niclas är årets Bachelor och säsongen pågår fortfarande, vilket betyder att vi ännu inte vet vem som blir Niclas slutliga val. 

Årets säsong har varit succé rent tittarmässigt och inte är det så konstigt då det bjudits på både dramatik, hångel, bråk och massor av tårar. Det har plockats in nya tjejer under programmets gång som ska tävla om Niclas hjärta, men än så länge har man inte kunnat utgöra vem Niclas kommer att välja. Ett flertal tjejer har även valt att åka hem. 

I början av programmets gång kom det även fram att Niclas i sina yngre år blivit dömd för misshandel vilketnågra av tjejerna ansåg att produktionen borde informerat dem om. Men mer rabalder än än så blev det inte riktigt.

Johanna och Niclas relation blev kortvarig då hon efter ett par veckor förklarade för honom att hon inte hade de känslor som hon trodde att hon hade. 

Idag är Niclas tillsammans med profilen Ellen Bergström och paret lever i en lycklig relation. 

Har du tittat på svenska Bachelor?