Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso i Italien
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso - Foto: Privat

Linnea Widmark bryter tystnaden om bråket i Wahlgrens värld

Hett temperament, hetsiga diskussioner, många viljor och en husbil. Det är svårt för familjen Wahlgren Ingrosso att hålla ett positivt tänk och att ha lugna morgnar. Dagen innan hemfärd från Italien rann droppen över för Bianca.


Syskonen Ingrosso är kända för att ha riktigt hett temperament. I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld är familjen Wahlgren Ingrosso i Italien på husbilssemester och deras humör är inte på topp och ännu mindre när ingenting fungerar.

– Vårt vatten slutade fungera efter dag ett. Jag har ju inte duschat sedan jag åkte från Sverige och kommer antagligen inte göra det innan jag kommer hem heller, säger Bianca i programmet.

Bianca Ingrosso försöker hålla skenet uppe medan hon dukar fram frukosten, men den positiva tonen hänger på en skör tråd och försvinner ganska snabbt. 

När Bianca, Linnea och Pernilla har dukat fram allt vaknar Benjamin och sätter sig till bords. Han får frågan att hämta två stolar av Bianca, men svarar ”gör det själv” och då är syskonfighten igång.

– Mamma, han kommer bli en mes om du gör allt för honom, säger Bianca till Pernilla.

– Den här familjen har ju temperament. Det blir alltid tjafs och ganska hysteriskt, säger Benjamins flickvän Linnea Widmark.

Hon fortsätter.

– Jag är så van nu när de bråkar så jag stänger bara av.

Bianca bryter ut i tårar och går iväg genom vingården.

– Jag blir så irriterad att Benjamin alltid kommer undan och när jag är arg så gråter jag. Är så trött på att vara den jobbiga personen i familjen.

Bianca berättar att hon måste få gå undan och gråta, annars håller hon det inom sig.

– Älskar att gråta på sådana här ställen, så det var ju perfekt, säger Bianca.

Bianca går tillbaka till frukosten för att lösa allt.

– Jag ber om ursäkt för mitt lilla utbrott. Jag tar ansvar för det, men.. Jag tycker att du Benjamin ska ta ansvar och jag tycker också du mamma ska ta ansvar.

Pernilla fortsätter.

– Jag önskar bara att ni två kunde tygla ert humör lite bättre.

Wahlgrens värld som sänds torsdagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Se bråket mellan Bianca och Benjamin i klippet ovan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hett temperament?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.