Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brorsans hyllning till Benjamin Ingrosso: "Du var coolare då"

- 10/03/2018, 23:23

Benjamin Ingrosso vann Melodifestivalen 2018 med sin sång och charm. Visste du att han kunde smälta hjärtan som barn också? Om inte, då måste du se den här videon.

Benjamin Ingrosso har genom åren växt till lite av en favoritkändis i Sverige. Inte bara för att han kan sjunga och dansa löjligt bra utan även för hans sätt att vara.

På tal om hans sätt och vara så verkar det vara en talang som har följt med honom genom åren. I en video som hans bror Oliver Ingrosso postade på instagram så får vi se en urtuff, ung och söt Benjamin försöka leka vuxen.

Med den här talangen redan som ung så är det inte svårt att förstå att Benjamin lätt kunde charma folket och ta sig hela vägen till en VINST i Melodifestivalen 2018.

Videon på  en ung Benjamin Ingrosso på Oliver Ingrossos Instagram
En urgullig ung Benjamin Ingrosso Bildkälla: Instagram


I videon så får vi se Benjamin, när han var pytte pytteliten, försöka ta sig in på krogen som ett skämt. 

Och. det. är. hur. gulligt. som. helst.

Vill du läsa mer om Benjamin Ingrosso och vem vår melodifestivalvinnare är? Läs Det här visste du nog inte om Benjamin Wahlgren Ingrosso

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.


Hade du sett videon innan?