Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernilla Wahlgren: "Det är sopor överallt hemma hos Bianca"

Nöje | 15/03/2018 08:34

Biancas Ingrosso bjuder hem mamma Pernilla Wahlgren i kvällens "Wahlgrens värld". Eftersom Bianca är riktigt pedantisk, enligt henne själv, så hoppas Pernilla på ett välstädat hem, men hon får en chock. En riktig sopchock.

De senaste åren har Bianca Ingrosso blivit en av Sveriges mest kända influencers – på Instagram har hon över en halv miljon följare. Med sin bror Benjamin Ingrosso och mamma Pernilla Wahlgren syns hon i "Wahlgrens värld" i Kanal 5. 

I sommars flyttade Bianca Ingrosso till sin egna lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Lägenheten ligger på tredje våningen, har balkong och utsikt över vattnet. Lägenheten som är 62 kvadratmeter köpte hon för 4,2 miljoner kronor.

Bianca gav lägenheten en total makeover. I ett samarbete med en inredningskedja har hon fått sitt hem stylat av ett inredningsproffs. Bianca skrev själv på bloggen att hon inte riktigt hade hittat sin egen inredningsstil, men att hon älskade att blanda och mixa i inredningen, för att få det hemtrevligt.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är inte så pedant som hon vill påstå.Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Pernilla Wahlgren har inte varit i Biancas lägenhet på länge och då hade hon inte köksmöbler, lampor eller så mycket inredning över huvud taget. 

I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld besöker Pernilla Bianca och får en riktig chock när hon stiger innanför dörren.

– Men gud Bianca, det luktar så äckligt. Det luktar så mycket sopor, säger Pernilla i programmet.

– Men jag har faktiskt inte hunnit städa, säger Bianca tillbaka. 

Det visar sig att Bianca inte bara har samlat på sig ett sopberg utan hon har även inte dammsugit sedan hon flyttade in. Alltså på ett halvår. 

– Vad hände med "det ska bli så skönt att flytta hemifrån och slippa plocka upp efter dig", retar Pernilla Bianca.

– Jag känner faktiskt inte den här stanken så mycket, men jag har nog vant mig, säger Bianca.

Bianca öppnar dörren till sin balkong.

– Här är min papperssamling och lite mer sopor, säger Bianca. 

Bianca Ingrosso
I ett samarbete med en inredningskedja har hon fått sitt hem stylat av ett inredningsproffs. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Pernilla berättar att hon trodde att Bianca skulle hålla sin lägenhet i tipp topp skick eftersom hon klagade så mycket på hur Pernilla själv städade. 

– Bianca du måste inse att du är mini me och inte pedant.

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Se i klippet ovan när Pernilla besöker Biancas lägenhet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du stökig?