Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Uppgifter: Khloe Kardashian och Tristan Thompson har blivit föräldrar

Nöje | 12/04/2018 18:51

Enligt uppgifter så ska Khloe Kardashian och hennes pojkvän Tristan Thompson ha fått sitt första barn under torsdagsmorgonen. Ännu har ingen i familjen bekräftat att paret fått en dotter.

Det har stormat en hel del kring Khloe Kardashian och pojkvännen Tristan Thompson i veckan. Detta efter att en video släppts där en kan se Tristan hångla med någon annan än flickvännen Khloe. Här kan du läsa mer om det.

Många av de bådas fans har blivit upprörda. Inte minst eftersom att Khloe var höggravid med deras första barn när nyheten spreds världen över. 

Men enligt uppgifter så har Khloe fattat beslutet att, trots otroheten, stanna kvar med pojkvännen Tristan. Mer om det kan du läsa här.

Tristan Thompson
Tristan med en annan kvinna. Bildkälla: TMZ

Enligt uppgifter till den amerikanska tidningen TMZ så ska nu Khloe och pojkvännen Tristan ha fått sitt första barn tillsammans under torsdagsmorgonen. Khloe födde på ett sjukhus utanför Cleveland och dottern har inte fått ett namn ännu. 

De ska ha, precis som systrarna Kylie Jenner och Kim Kardashian, fått en liten dotter. 

Ännu har ingen i familjen kommenterat vare sig otroheten eller bekräftat att paret fått en dotter. Det senaste Khloe la ut på sin Instagram var en bild på hennes mage tillsammans med Tristan. 

Khloe Kardashian
Khloes senaste bild på Instagram. BIldkälla: Instagram

"Vi är redo när du är redo lilla mamma"

Artikeln uppdateras

TV: Tristan Thompson otrogen mot gravida Khloe Kardashian

Läs också om Khloes oväntade beslut efter Tristans otrohet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Följer du Khloe på Instagram?