Laila Bagge om bröllopet.
1 av 3
Laila Bagge pratar ut om ryktet att hon skulle ha fått sitt bröllop sponsrat. - Foto: Roger Wikström/TT Bild, Instagram. Bilden är ett montage.
Laila Bagge och Niclas Wahlgren
2 av 3
Laila Bagge och Niclas Wahlgren - Foto: ANDERS WIKLUND / TT
Laila Bagge och Niclas Wahlgrens bröllop.
3 av 3
Laila Bagge och Niclas Wahlgrens bröllop. - Foto: Roger Wikström/TT Bild

Laila Bagge efter bröllopsfrågan: "Nu blir jag förbannad!"

Laila Bagge gästar Emil Perssons podcast "Fördomspodden" och ryktet om att hon fick sitt bröllop sponsrat kommer på tapeten – något som får Laila Bagge att se rött.


År 2010 gifte sig Laila Bagge, 45, och Niclas Wahlgren, 52. Paret valde att sälja bildrättigheterna från bröllopet till tidningen Expressen och dessutom fick Lailas klädmärke exponering i tidningen. 

För det så fick Laila cirka 60 000 kronor – men hela samarbetet var värt cirka en halv miljon kronor, rapporterade Aftonbladet då.

Efter att Laila och Niclas hade sagt "ja" framför prästen så kom de ut från kyrkan separat. Anledningen till det var att de på grund av ett kontrakt förbjöds att posera på bild tillsammans.

Laila och Niclas lämnade kyrkan separat – allt för att pressen inte skulle lyckas få en bild på dom tillsammans. Bildkälla: Roger Wikström/TT Bild

Pengarna användes för att betala bröllopet – och snabbt snackades det om att Laila och Niclas hade fått sin stora dag sponsrad. 

Förutom dealen med Expressen så rapporterades det även att paret fick rabatt på både blommor och ringar, skrev Aftonbladet då.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Trots att det har gått åtta år sedan bröllopet, och att Niclas och Laila har hunnit skilja sig sedan dess, så skaver ändå ryktet hos Laila – hon vill inte kalla det att hon fick sitt bröllop sponsrat.

Laila gästar Emil Perssons podcast "Fördomspodden", och då förnekar hon ännu en gång uppgifterna om att bröllopet var sponsrat.

– Nej, det har jag inte. Det är verkligen en fördom! Nu blir jag förbannad här. Vi sålde bildrättigheterna till en tidning. Och med de pengarna köpte vi vårt bröllop, men det är fortfarande inget sponsrat bröllop, säger Laila i podcasten.

Laila Bagge med pojkvännen Korosh. Bildkälla: Instagram.

Men Laila tycker inte att det är fel att ha ett sponsrat bröllop.

– Det spelade ingen roll att jag sa att vi fått betalt för bilderna för det var ingen som ville lyssna. Där har man bestämt sig för att vi fick det sponsrat. Det är tråkigt tycker jag. Samtidigt, om det är någon som får det sponsrat – ja, låt dem få det. Vad är det som är så farligt?

Laila har varit tillsammans med sin sambo Korosh Kananian, 28, sedan år 2015. 

Paret, som bor ihop på Lidingö utanför Stockholm, har pratat om att skaffa barn, och om det skulle vankas ett bröllop mellan paret så är Laila inte ovän att få bröllopet sponsrat.

– Skulle jag få erbjudandet skulle jag säga ja. Det skulle alla, tror jag. Det är jättedyrt att gifta sig. Skulle någon säga ”att vi vill sponsra ditt bröllop, du får en gratis klänning eller gratis lokal” så finns det inte en människa i Sverige som skulle säga: ”Nä, du, jag betalar själv”, säger Laila i "Fördomspodden".

Men den som hade hoppats på att få gå på Lailas bröllop blir nog besviken – hon har tidigare berättat att hon och Korosh inte har några planer på att gifta sig, istället har paret ett så kallat förlovningsarmband där de för varje år de varit tillsammans sätter i en ny kula. 

Och det är inte vilken småsten som helst – det är små diamantkulor. 

Här avslöjar Laila Bagge bebisnyheten för Korosh Kananian.

5 saker du inte visste om Laila Bagges pojkvän Korosh.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.