Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge efter bröllopsfrågan: "Nu blir jag förbannad!"

Nöje | 19/04/2018 15:17

Laila Bagge gästar Emil Perssons podcast "Fördomspodden" och ryktet om att hon fick sitt bröllop sponsrat kommer på tapeten – något som får Laila Bagge att se rött.

År 2010 gifte sig Laila Bagge, 45, och Niclas Wahlgren, 52. Paret valde att sälja bildrättigheterna från bröllopet till tidningen Expressen och dessutom fick Lailas klädmärke exponering i tidningen. 

För det så fick Laila cirka 60 000 kronor – men hela samarbetet var värt cirka en halv miljon kronor, rapporterade Aftonbladet då.

Efter att Laila och Niclas hade sagt "ja" framför prästen så kom de ut från kyrkan separat. Anledningen till det var att de på grund av ett kontrakt förbjöds att posera på bild tillsammans.

Laila Bagges bröllop.
Laila och Niclas lämnade kyrkan separat – allt för att pressen inte skulle lyckas få en bild på dom tillsammans. Bildkälla: Roger Wikström/TT Bild

Pengarna användes för att betala bröllopet – och snabbt snackades det om att Laila och Niclas hade fått sin stora dag sponsrad. 

Förutom dealen med Expressen så rapporterades det även att paret fick rabatt på både blommor och ringar, skrev Aftonbladet då.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren.
Laila Bagge och Niclas Wahlgren. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Trots att det har gått åtta år sedan bröllopet, och att Niclas och Laila har hunnit skilja sig sedan dess, så skaver ändå ryktet hos Laila – hon vill inte kalla det att hon fick sitt bröllop sponsrat.

Laila gästar Emil Perssons podcast "Fördomspodden", och då förnekar hon ännu en gång uppgifterna om att bröllopet var sponsrat.

– Nej, det har jag inte. Det är verkligen en fördom! Nu blir jag förbannad här. Vi sålde bildrättigheterna till en tidning. Och med de pengarna köpte vi vårt bröllop, men det är fortfarande inget sponsrat bröllop, säger Laila i podcasten.

Laila Bagge med pojkvännen Korosh.
Laila Bagge med pojkvännen Korosh. Bildkälla: Instagram.

Men Laila tycker inte att det är fel att ha ett sponsrat bröllop.

– Det spelade ingen roll att jag sa att vi fått betalt för bilderna för det var ingen som ville lyssna. Där har man bestämt sig för att vi fick det sponsrat. Det är tråkigt tycker jag. Samtidigt, om det är någon som får det sponsrat – ja, låt dem få det. Vad är det som är så farligt?

Laila har varit tillsammans med sin sambo Korosh Kananian, 28, sedan år 2015. 

Paret, som bor ihop på Lidingö utanför Stockholm, har pratat om att skaffa barn, och om det skulle vankas ett bröllop mellan paret så är Laila inte ovän att få bröllopet sponsrat.

– Skulle jag få erbjudandet skulle jag säga ja. Det skulle alla, tror jag. Det är jättedyrt att gifta sig. Skulle någon säga ”att vi vill sponsra ditt bröllop, du får en gratis klänning eller gratis lokal” så finns det inte en människa i Sverige som skulle säga: ”Nä, du, jag betalar själv”, säger Laila i "Fördomspodden".

Men den som hade hoppats på att få gå på Lailas bröllop blir nog besviken – hon har tidigare berättat att hon och Korosh inte har några planer på att gifta sig, istället har paret ett så kallat förlovningsarmband där de för varje år de varit tillsammans sätter i en ny kula. 

Och det är inte vilken småsten som helst – det är små diamantkulor. 

Här avslöjar Laila Bagge bebisnyheten för Korosh Kananian.

5 saker du inte visste om Laila Bagges pojkvän Korosh.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.