Lördag 2 Jul
Stockholm

Bianca Ingrosso: "Avicii var min brors bästa vän"

Bianca Ingrosso väljer nu att berätta om sin familjs relation till den avlidne stjärnan Tim "Avicii" Bergling. Biancas bror Oliver var nämligen väldigt nära vän med Tim.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i fredags, den 20 april, som den svenska DJ:n Tim "Avicii" Bergling hittades död i staden Muskat i Oman där ha befann sig på semester. Dödsorsaken är ännu inte fastställd, men Tim hade tidigare lidit av problem med sin hälsa. Bland annat drabbades han av akut bukspottkörtelinflammation år 2014 när han befann sig i Australien.

Tim sörjs nu av hela världen och både fans, artister och annat branschfolk har uttryck sin sin sorg på sociala medier. 

En familj som skakades rejält av den fruktansvärda nyheten var Wahlgren/Ingrosso-familjen. 

"Så oerhört sorgligt. Tim. Du var för ung. Det här skulle inte hända. Såg dig växa upp, då Oliver & du var barndomsvänner & gick i samma klass. Så glad och snäll. Du hade hela livet framför dig. Din oerhörda talang som tog dig så långt. Och du hade så mycket kvar att ge och upptäcka i livet. En ung kille med världens största hjärta. Finns inga ord. Alla mina tankar går till din familj. Vila i frid fina Tim", skriver Pernilla. Bildkälla: Pernilla Wahlgren Instagram.
"Jag finner inga ord. Du var en del av min uppväxt och jag har alltid sett upp till dig. Jag har även haft turen att få träffa dig ett par gånger. De gångerna kommer jag alltid att minnas. Du var och kommer alltid att vara en legend. Vila i frid Tim", skrev Benjamin. Bildkälla: Benjamin Ingrosso Instagram.
"Himlen är en stjärna starkare. Och den är jävligt stark", skrev Oliver Ingrosso som var en mycket god vän till Avicii. Bildkälla: Oliver Ingrosso Instagram.
"Kan fortfarande inte förstå att det är sant. Alldeles för tidigt och så fruktansvärt. Tack för allt du gav. Du lever vidare i våra hjärtan för alltid", skriver Bianca Ingrosso på sin Instagram. Bildkälla:Bianca Ingrosso Instagram.

Det var under tisdagen som Bianca befann sig på inspelning då hon gästade Breaking news med Fredrik Wikingsson. När Nöjesbladet träffade henne i studion innan sändningen berättade hon om sorgen efter att fått veta vad som hänt, samt om hur hårt de tagit på hennes bror Oliver. Oliver och Tim gick nämligen i samma klass och var väldigt nära vänner. 

– Jag blev totalt chockad och trodde nog inte att det var sant. Jag känner inte honom personligen men jag har vuxit upp lite med honom eftersom han var min brors bästa vän. Jag minns mer honom som en av Olivers kompisar. Jag kände aldrig honom så, när de var tonåringar så var lillasyrran inte så jättecool att vara med. Men jag vet bara att han var en jättefin människa som brydde sig om alla i sin omgivning och välgörenhet och djur och sådär, säger Bianca till Nöjesbladet.

Bianca Ingrosso har skrivit ett långt inlägg på sin blogg om sorgen efter Aviccis död. Bildkälla: Stella Pictures. 

Bianca skrev också ut ett väldigt känslosamt inlägg på sin blogg där hon berättade att hon blev väldigt illa berörd av SVT-dokumentären "Avicii – True stories", där man får se att Tim under långa perioder mådde väldigt dåligt. 

"Jag ber om ursäkt för min frånvaro här på bloggen, men när nyheten kom i Fredags om att Tim dött så tog det på mig hårdare än vad jag trodde. Jag kände honom inte personligen men han var en av min storebror Olivers absolut bästa kompisar när vi växte upp plus att han är vän till många jag känner så det har på något sätt känt nära och det har varit jobbigt att se Oliver så chockad och ledsen. Hans genialiska musik har berört så många världen över och har skapat så fina minnen för oss som är födda i samma generation som Tim, skriver hon.

Avicii blev 28 år. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.