Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

De är otrevligast i familjen Jenner-Kardashian

- 12/09/2018, 11:01 -

Familjen Jenner-Kardashian är en av världens mest kända familjer – och vi har sett många sidor av syskonen i serien "Keeping up with the Kardashians". Nu avslöjar Kendall Jenner att hon har varit riktigt jävlig mot sin syster...

Systrarna Kendall Jenner, 22, och Kylie Jenner, 21, har alltid verkat vara väldigt nära varandra. Men allt är inte som det ser ut på ytan.

I en intervju med radiokanalen Beats 1 Zaza World Radio så berättade Kendall att hon brukade vara väldigt elak mot Kylie. Och anledningen är verkligen så sorglig...

– Jag var så elak mot Kylie ibland...Bara för att hon hade alla vänner och levde livet. Jag var så ensam och låg i sängen helt själv, berättar Kendall.

Kendall och Kylie Jenner
Kendall och Kylie Jenner är idag riktigt nära. Bildkälla: Stella Pictures.

När Kendall var riktigt deppig så brukade hon söka tröst i musikens förtrollande värld – och även fast det hjälpte henne så vägrade hon att berätta för sina syskon vilken musik hon lyssnade på.

Kylies bästa vän Jordyn Woods minns den här perioden i Kendalls liv.

– Jag och Kylie brukade åka med i Kendalls bil och fråga vad det var för musik hon spelade, och hon vägrade säga vad det var för något, berättar Jordyn, skriver Hollywoodlife.

När Kendall började slå igenom som modell så började även hennes depression att mattas av, skriver tidningen vidare.

Men Kendall är långt ifrån den enda som har varit en riktig surmus. År 2015 så gjorde tidningen The Hollywood Gossip ett reportage där de intervjuade familjen Jenner-Kardashians personal. 

En hushållerska avslöjade då att den som var riktigt otrevlig var Kourtney Kardashian.

– Hon var den elakaste och drygaste personen i familjen. Hon var också extremt bestämd och galet pedantisk, berättade hushållerskan.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian är inte känd som en glad prick. Bildkälla: Stella Pictures.

Förutom att Kourtney var osoft så var hon även väldigt snål.

– En gång ringde hon till två olika mataffärer för att jämföra pris på kycklingbröst. Vem gör så?!, frågade sig hushållerskan.

År 2015 rapporterade flera tidningar om att Kylie Jenner var den som var värst i familjen – hon kallades till och med för "Hollywoods elakaste"

Kylie kallade bland annat Khloé Kardashian för sin "fula syster", avskydde sina fans, var divig och slängde sina födelsedagspresenter.

Så vem är trevligast av alla i hela familjen då? 

Jo, Kim är allra snällast och Khloé är roligast av alla syskonen, skriver Hollywood Gossip. 

Familjen Jenner-Kardashian
Kim Kardashian är trevligast och Khloé är roligast! Bildkälla: Stella Pictures.
Tror du att Kim är trevligast i familjen?