Systrarna Jenner-Kardashian
Vem är otrevligast i familjen Jenner-Kardashian egentligen? - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

De är otrevligast i familjen Jenner-Kardashian

Familjen Jenner-Kardashian är en av världens mest kända familjer – och vi har sett många sidor av syskonen i serien "Keeping up with the Kardashians". Nu avslöjar Kendall Jenner att hon har varit riktigt jävlig mot sin syster...


Systrarna Kendall Jenner, 22, och Kylie Jenner, 21, har alltid verkat vara väldigt nära varandra. Men allt är inte som det ser ut på ytan.

I en intervju med radiokanalen Beats 1 Zaza World Radio så berättade Kendall att hon brukade vara väldigt elak mot Kylie. Och anledningen är verkligen så sorglig...

– Jag var så elak mot Kylie ibland...Bara för att hon hade alla vänner och levde livet. Jag var så ensam och låg i sängen helt själv, berättar Kendall.

Kendall och Kylie Jenner är idag riktigt nära. Bildkälla: Stella Pictures.

När Kendall var riktigt deppig så brukade hon söka tröst i musikens förtrollande värld – och även fast det hjälpte henne så vägrade hon att berätta för sina syskon vilken musik hon lyssnade på.

Kylies bästa vän Jordyn Woods minns den här perioden i Kendalls liv.

– Jag och Kylie brukade åka med i Kendalls bil och fråga vad det var för musik hon spelade, och hon vägrade säga vad det var för något, berättar Jordyn, skriver Hollywoodlife.

När Kendall började slå igenom som modell så började även hennes depression att mattas av, skriver tidningen vidare.

Men Kendall är långt ifrån den enda som har varit en riktig surmus. År 2015 så gjorde tidningen The Hollywood Gossip ett reportage där de intervjuade familjen Jenner-Kardashians personal. 

En hushållerska avslöjade då att den som var riktigt otrevlig var Kourtney Kardashian.

– Hon var den elakaste och drygaste personen i familjen. Hon var också extremt bestämd och galet pedantisk, berättade hushållerskan.

Kourtney Kardashian är inte känd som en glad prick. Bildkälla: Stella Pictures.

Förutom att Kourtney var osoft så var hon även väldigt snål.

– En gång ringde hon till två olika mataffärer för att jämföra pris på kycklingbröst. Vem gör så?!, frågade sig hushållerskan.

År 2015 rapporterade flera tidningar om att Kylie Jenner var den som var värst i familjen – hon kallades till och med för "Hollywoods elakaste"

Kylie kallade bland annat Khloé Kardashian för sin "fula syster", avskydde sina fans, var divig och slängde sina födelsedagspresenter.

Så vem är trevligast av alla i hela familjen då? 

Jo, Kim är allra snällast och Khloé är roligast av alla syskonen, skriver Hollywood Gossip. 

Kim Kardashian är trevligast och Khloé är roligast! Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Kim är trevligast i familjen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...