Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

13 kändisar som inte dricker alkohol

Nöje | 29/09/2018 16:16

En del kändisar har slutat dricka eftersom de insåg att de hade alkoholproblem. Vissa – som Kim Kardashian – gillar helt enkelt inte smaken. Och andra har helt enkelt aldrig någonsin testat. Här är 13 kändisar som inte dricker alkohol.

Skådespelaren Natalie Portman experimenterade med alkohol under sina tonårsdagar och som yngre vuxen, men bestämde sig sedan för att lägga alkohol och festande på hyllan. 

Natalie Portman
Natalie Portman. Bildkälla: Stella Pictures.

Bruce Willis och Demi Moores dotter Rumer Willis är även hon skådespelare som sina föräldrar. I juli 2017 meddelade Rumer att hon slutat dricka. 

– Mitt beslut att bli nykter var inget jag behövde göra. Det var mer att jag hade en vit månad och sedan bestämde jag mig bara för att fortsätta, berättade Rumer för People. 

Rumer Willis
Rumer Willis. Bildkälla: Stella Pictures.

Skådespelaren Zac Efron kämpade länge med ett alkohol och drogmissbruk. År 2013 checkade han in på rehab, och sedan 2014 har han varit nykter och drogfri. 

Zac Efron
Zac Efron. Bildkälla: Stella Pictures.

Skådespelaren Bradley Cooper berättade om sin nykterhet i magasinet GQ år 2013. Bradley slutade dricka som 29-åring. 

– Om jag hade fortsatt hade det förstört hela mitt liv, berättade han då. 

Bradley Cooper
Bradley Cooper. Bildkälla: Stella Pictures.

Skådespelaren Jada Pinkett Smith har inte druckit alkohol sedan början på 1990-talet. 

Jada Pinkett Smith
Jada Pinkett Smith. Bildkälla: Stella Pictures.

Sångerskan Lana Del Rey berättade år 2012 för brittiska GQ att hon som tonåring led av alkoholism. Innan hon fyllde 20 år så slutade Lana dricka, och flyttade sedan till New York för att satsa på sin karriär som artist. 

Lana Del Rey
Lana Del Rey. Bildkälla: Stella Pictures.

Den skotska DJ:n Calvin Harris avslöjade i en intervju med BBC att trots att han är omgiven av festande så har han själv slutat dricka. 

– Jag slutade dricka för det gjorde mig sjuk. Det påverkade min hjärna på värsta tänkbara sätt, berättade han då. 

Calvin Harris
Calvin Harris. Bildkälla: Stella Pictures.

Gossip Girl-stjärnan Blake Lively berättade för magasinet Allure år 2012 att hon aldrig har testat droger och inte heller dricker alkohol. 

– Det är ingenting som jag helt ärligt inte har något sug efter, sa Blake till magasinet då. 

Blake Lively
Blake Lively. Bildkälla: Stella Pictures.

Rapstjärnan Kendrick Lamar varken dricker alkohol eller tar droger, trots att hans texter ofta handlar om sådana ämnen. 

Anledningen är att Kendrick växte upp i ett hem där det förekom missbruk, något som har gjort att Kendrick har valt att leva nyktert, skriver Harpers Bazaar.

Kendrick Lamar
Kendrick Lamar. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashian West har aldrig varit förtjust i alkohol, och trots att hon har gjort reklam för både ett Tequilamärke och en likör så är Kim ingen som själv dricker. I en intervju med Elle så berättade Kims syster Khloe att Kim inte dricker överhuvudtaget eftersom hon aldrig varit särskilt mycket för det. 

– Jag dricker inte alkohol överhuvudtaget. Mina systrar dricker, så när de blir lite tokiga så finns jag där och drar ner dom på jorden. Jag har aldrig varit någon drickare, jag hatar smaken av alkohol, sa Kim i en intervju med People, något som Daily Mail har rapporterat om. 

Kim Kardashian
Kim Kardashian går gärna ut – men dricker gör hon inte. Bildkälla: Stella Pictures.

Sångerskan och skådespelerskan Jennifer Lopez har aldrig varit ett fan av att dricka, och i en intervju med InStyle har hon berättat att både drickande och rökning förstör huden, så därför håller hon sig borta för det mesta. 

– När det ska skålas under stora firanden så skålar jag inte i vatten, utan då skålar jag i alkohol men tar bara en liten sipp, berättade J Lo då. 

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez. Bildkälla: Stella Pictures.

Skådespelaren och artisten Jennifer Hudson har aldrig druckit en droppe i hela sitt liv. 

– Jag har aldrig varit intresserad. Ingen tror någonsin på mig när jag säger det, berättade Jennifer i en intervju med Chelsea Handler. 

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson. Bildkälla: Stella Pictures.


Tycker du om läsk?